Καλόγερος ο Χρυσοστόμου;

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Για να μην έχουμε απογοητευμένες γυναίκες με το…καλημέρα του νέου μήνα, σας προλαβαίνω και σας αποκαλύπτω ότι «παίζω» με τον τίτλο και δεν πάει τρέχοντας για καλόγερος ο ικανός Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο τιμημένος με Βραβείο Χορν ηθοποιός που μετρά πολλές «νίκες»από την Επίδαυρο ως τα μικρά κι απόκεντρα θέατρα και που τον καιρό αυτό δίνει ρέστα και στο Πόρτα και με τους Άγαμους Θύτες,παίζει συχνά-πυκνά ένα διαφορετικό «ρόλο», στον οποίο εντυπωσιάζει.

Ποιός είναι αυτός; Μα του dj! Λατρεύει να βάζει μουσικές από τότε που ήταν έφηβος σε μπαρ της Ρόδου από όπου κατάγεται-ήμουν κι εγώ εκεί! -και το κάνει και τώρα σε ιν στέκια όπως το «Μπρίκι» και το «Monk»-εξού και ο τίτλος «Καλόγερος» στον τίτλο!-.

Ήμουν στο δεύτερο την Κυριακή το βράδυ-κάθε Κυριακή εκεί θα «χτυπάει»- και τον είδα να γουστάρει τρελά «κερδίζοντας» τους θαμώνες με τις εντυπωσιακές επιλογές του…           

Και φυσικά μπήκα στον «πειρασμό» να τον φωτογραφήσω με τον Μάνο Στρατάκη-πρώην πολίστα, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Monk μαζί με τον Θανάση Παπαδόπουλο-την ώρα πάνω από την κονσόλα…

Μα όλα εγώ πλέον;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ