Survivor All Star: Οι 5 παίκτες που θέλει οπωσδήποτε ο Ατζούν

Ο γνωστός Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, καθώς σχεδιάζει τη νέα σεζόν το «Survivor All Star».

Σύμφωνα με την εκπομπή του ALPHA, “Super Κατερίνα”, ο Τούρκος παραγωγός έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να ξεκινήσουν οι διαδικασίες και οι συζητήσεις για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star με τη συμμετοχή των καλύτερων παικτών.

Survivor All Star Ατζούν
Τα ονόματα που περιλαμβάνει η λίστα Ατζούν

Survivor All Star: Η ημερομηνία που θα βγει στον “αέρα”

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός θέλει να μπουν στο Survivor All Star πέντε συγκεκριμένοι παίκτες.

Ο Ατζούν επιθυμεί διακαώς τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και φυσικά τον μεγάλο νικητή του πρώτου Survivor, τον Γιώργο “Ντάνο” Αγγελόπουλο.

Βασάλος Βαλαβάνη Survivor All star
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Στόχος του Ατζούν είναι το Survivor All Star να ξεκινήσει το αργότερο στις αρχές του Δεκεμβρίου.

“Επιχείρηση” Survivor All Star, με την αποτυχία αντιγραφής του MasterChef

Όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η Reallife, σοβαρός προβληματισμός για τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του «Top chef» επικρατεί στον ΣΚΑΪ, ενώ τα «βέλη» της κριτικής αγγίζουν και τον παραγωγό του ριάλιτι, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Το ριάλιτι μαγειρικής του Τούρκου παραγωγού του Survivor, που είχε στόχο να γίνει το αντίπαλον δέος του «MasterChef», περιορίζεται σε μονοψήφια ποσοστά, χωρίς ακόμα να έχουν βγει στον αέρα όλα τα δυνατά χαρτιά του ανταγωνισμού.

Η επιχείρηση αντιγραφής του «MasterChef» φαίνεται ότι αποτυγχάνει.

Η πρόθεση, άλλωστε, είχε διαφανεί από την αρχή, όταν ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε πρόταση-μαμούθ στους τρεις σεφ του «MasterChef», Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη, για να λάβει τελικά αρνητική απάντηση.

Ο Τούρκος παραγωγός προβληματίστηκε για το αν θα πρέπει να προχωρήσει με το «Top chef» και τελικά επανήλθε λέγοντας στον ΣΚΑΪ ότι μπορεί να το κάνει πολύ δυνατό, ανατρέποντας έτσι τον σχεδιασμό της prime time του καναλιού, που «πάγωσε» τότε το «Αγρότης μόνος ψάχνει» και έδωσε το «πράσινο φως» στο μαγειρικό ριάλιτι. Ομως, η βιασύνη να βγει νωρίς στον αέρα οδήγησε σε προχειρότητες.

Ο Ατζούν και η μαγική… συνταγή

Ενδεικτικό είναι ότι το «Top chef» ξεκίνησε γυρίσματα Τετάρτη για να βγει στον αέρα Κυριακή. Η «μαγική» συνταγή του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έχει δώσει στον ΣΚΑΪ μεγάλες επιτυχίες, στην περίπτωση αυτή φθίνει.

Το ερώτημα στο Φάληρο είναι «τώρα τι κάνουμε», καθώς γνωρίζουν ότι τα περιθώρια ανάκαμψης δεν είναι πολλά, ακόμα και αν ο Τούρκος παραγωγός κάνει τα… μαγικά του.

Μια σκέψη που έπεσε στο τραπέζι είναι να γίνει «τράμπα» με το «Big Brother» που σημειώνει καλύτερα ποσοστά, δηλαδή να μετακινηθεί στις 21:00 και το «Top chef» στις 23:00, πρόταση που απορρίφθηκε. Ο ΣΚΑΪ θα περιμένει λίγες ημέρες ακόμα πριν πάρει οριστικές αποφάσεις, χωρίς να αποκλείεται η πρόωρη ολοκλήρωση του «Top chef», με μικρότερο αριθμό επεισοδίων από αυτά που είχαν αρχικά προβλεφθεί.

Στην περίπτωση αυτή, ενδέχεται να μετακινηθεί στην prime time η νέα καθημερινή σειρά «Μόλις χθες» με τον Αποστόλη Τότσικα και τη Μαριάννα Τουμασάτου, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 19:00, και να πέσει όλο το βάρος στην προετοιμασία του επόμενου «Survivor».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ