ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τους “58” και τη συζήτηση περί ενδεχόμενης συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τους “58” και τη συζήτηση περί ενδεχόμενης συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ 

«Κατά τη γνώμη μου, οι “58” που έγιναν 59 θα λιγοστέψουν στο σύντομο μέλλον. Πρόκειται για ένα σχήμα, ένα πρόπλασμα πολιτικού σχήματος, το οποίο είναι φιλοκυβερνητικό, να μην κοροϊδευόμαστε», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR σχολιάζοντας την κίνηση των «58».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου συμπλήρωσε: «Φιλοδοξεί να πάρει τη θέση του ΠΑΣΟΚ που καταρρέει, σε έναν επόμενο κυβερνητικό σχηματισμό, με εταίρο τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία. Αυτή είναι η φιλοδοξία των κορυφαίων στελεχών που αυτή τη στιγμή εμφανίζονται στην “βιτρίνα” των “58”. Και τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ που εμφανίζονται στις εκδηλώσεις των “58” είναι εκείνα τα στελέχη που διαφώνησαν κάθετα με τον Φώτη Κουβέλη όταν έφυγε από την κυβέρνηση Σαμαρά».

Αναφορικά με την συζήτηση περί συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε:

«Καταρχήν πρέπει να πούμε ότι είναι ευχής έργον, τα δύο μεγάλα κόμματα αυτής της περιόδου να συνεργαστούν στο θέμα του χρέους. Το θέμα του χρέους είναι εθνικό θέμα και είναι κατά τη γνώμη μου εθνική υποχρέωσή τους να καθίσουν στο τραπέζι, να χρησιμοποιήσουν και σοφούς, σαν αυτούς που χρησιμοποιεί η γερμανική κυβέρνηση, είτε αυτοί θα είναι από τον χώρο των τραπεζών, είτε από τον χώρο των πανεπιστημίων, είτα από τον χώρο της πολιτικής, να καταλήξουν σε μία ενιαία εθνική πρόταση για τη ρύθμιση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους και να την υποστηρίξουν μαζί».

«Για τις διαψεύσεις τους πρέπει να πω ότι αυτά δεν προαναγγέλλονται και κυρίως δεν επιβεβαιώνονται σε προεκλογικό χρόνο. Υπήρξε στον τόπο αυτό, πρόσφατα σχετικά, το ’89, συνεργασία κυβέρνησης στην οποία μετείχαν από τη Νέα Δημοκρατία μέχρι το Κομμουνιστικό Κόμμα. Αυτά τα επιβάλει η ζωή. Δεν προαναγγέλλονται και δεν προσυμφωνούνται», πρόσθεσε. 

 

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ