Τζέιμς Καφετζής για Survivor: «Δεν φοβάμαι τον Αλέξη Παππά, τον έχω στο 1-0»

Ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από λίγες ώρες η είσοδος του Τζέιμς Καφετζή και την Σταυρούλας Χρυσαειδή στο Survivor 2024. Λίγο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο, ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά.

«Δεν έχω άγχος γιατί το έχω ξανακάνει και πάνω κάτω ξέρω τι θα συναντήσω, οπότε είναι ευκολότερο αυτή την φορά σίγουρα. Θα το απολαύσω περισσότερο, δηλαδή και με το ψαροντούφεκο θα πηγαίνω, θα κάνω και το μπάνιο μου.

Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ είναι το πρωί όταν ξυπνούσα και καθόμουν εκεί με την ησυχία μου, επειδή κοιμόντουσαν όλοι, γιατί εγώ ξυπνούσα πολύ νωρίς και να απολαμβάνω αυτή την ηρεμία. Έχει πανέμορφα ηλιοβασιλέματα εκεί πέρα.

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που να φοβάμαι στην ζούγκλα, ούτε τον Αλέξη Παππά. Τον έχω στο 1-0, τώρα θα πάει 1-1 ή θα πάει 2-0;», ανέφερε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Στη συνέχεια είπε: «Δεν έχω δει γεμάτα επεισόδια. Έχω καθίσει γύρω στις τρεις φορές να δω ένα επεισόδιο. Επειδή είχα πάει στην Ιαπωνία που ήμουν επτά ώρες μπροστά, έπαιζε στις τέσσερις το πρωί».

Επίσης, σημείωσε ότι: «Είναι ενδιαφέρον που δεν υπάρχει ψηφοφορία. Όταν όμως ψηφίζει ο κόσμος, πορώνεται παραπάνω και στηρίζει έναν παίκτη. Ο Τζέιμς του 2021 ήταν όπως είμαι τώρα απροετοίμαστος, ήμουν 98 κιλά τώρα είμαι 100. Πηγαίνω όσο με βγάλουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Δεν έχω σκεφτεί να φύγω νωρίτερα, πάω και όπου βγει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ