Το βραχιόλι της φωτιάς: Αποθέωση στο Twitter για την νέα σειρά της ΕΡΤ – «Μπορεί να σπάσει ταμεία στο Netflix»

Η νέα δραματική σειρά εποχής της ΕΡΤ, «Το βραχιόλι της φωτιάς» έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023 και καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Μάλιστα από τα πρώτα λεπτά, οι χρήστες του Twitter αποθέωναν την σειρά, η οποία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Γιώργου Γκικαπέππα και την ευαίσθητη ματιά των Νίκου Απειρανθίτη και Σοφίας Σωτηρίου, που έγραψαν το σενάριο.

Μετά την αποκλειστική προβολή της στο ERTFLIX, που κατέγραψε περισσότερες από 1 εκατομμύριο θεάσεις, η καθηλωτική σειρά οχτώ επεισοδίων, η οποία μεταφέρει στη μικρή οθόνη το συγκλονιστικό οδοιπορικό μιας οικογένειας Εβραίων στις πιο ζοφερές στιγμές του 20ού αιώνα, θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Σάββατο, στις 22:00.

Ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους οι: Νίκος Ψαρράς, Ελισάβετ Μουτάφη, Χρήστος Λούλης, Σπύρος Σταμούλης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νεφέλη Κουρή, Δημήτρης Αριανούτσος, ενσαρκώνει τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, ενώ την πρωτότυπη μουσική τίτλων τέλους υπογράφει ο Μίνως Μάτσας.

Δείτε το trailer της σειράς

Το βραχιόλι της φωτιάς: Αποθέωση στο Twitter  – «Μπορεί να σπάσει ταμεία στο Netflix»

Μπορεί πολλοί να είχαν δει μέσω του ERTFLIX την σειρά, όμως το βράδυ του Σαββάτου παρακολούθησαν ξανά τα δύο πρώτα συγκλονιστικά επεισόδια. Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν τη νέα σειρά της ΕΡΤ, με διθυραμβικά σχόλια για το καστ, της ερμηνείες και τα σκηνικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ