Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης βρίσκει την ευκαιρία να συναντήσει ξανά την Ιουλία

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην δραματική σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας». Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο της μεγάλης παραγωγής του Alpha, απόψε, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στις 22:40. Ο Γιωργίκης, αποφασισμένος να προχωρήσει στη ζωή του με τη νεαρή και όμορφη Ιουλία, παίρνει την πρωτοβουλία και της στέλνει με την Κερασίνα προξενιό.

Έξαλλη μ’ αυτή του την απόφαση, η αδελφή του Χάδω, επισκέπτεται τον κουμπάρο και στενό του φίλο, Κωστή Στασινόπουλο, προκειμένου να παρέμβει για να τον συνετίσει και να τον αποτρέψει από έναν γάμο με μια 20χρονη κοπέλα, που θα μπορούσε να’ ναι κόρη του.

Και ενώ η Στάσα με την Ιουλία επισκέπτονται το σπίτι που σκοπεύουν να μείνουν στη Λάρισα για να δουν τι επισκευές θα χρειαστούν, ο Γρηγόρης θα βρει την ευκαιρία να συναντήσει ξανά την Ιουλία και δίνοντας νέους όρκους αγάπης να την πείσει πως με την πρώτη ευκαιρία θα φύγουν μαζί για την Αθήνα.

Αγνοούν και οι δυο, το προξενιό του Προβιού, που η Κερασίνα πάει στην Στάσα και το οποίο θα δημιουργήσει τέτοιο πανικό στην Ιουλία, που θα την φέρει για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον θάνατο…

Δείτε το trailer

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης
Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός, Νίκος Ζαπατίνας
Παραγωγή: Primaviosione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ