Το προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα και η Ιουλία αφήνουν τον Τύρναβο – Άγριος καβγάς Γιωργίκη – Χάδως

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας» που προβάλλεται απόψε, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, στις 22:40, στον Alpha. Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της Ιουλίας, η Στάσα την παίρνει και φεύγουν από τον Τύρναβο.

Λίγο πριν, η Αλεξάνδρα προλαβαίνει να εξηγήσει στην Ιουλία το λόγο που δεν πήγε ο Γρηγόρης στο ραντεβού τους, λέγοντάς την ότι δεν έχει πάψει να την αγαπά. Την ίδια στιγμή ο Γιωργίκης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στο προξενιό και συγκρούεται με τη Χάδω.

Τι θα δούμε απόψε

Η παρέμβαση Στασινόπουλου θα αποδειχτεί σωτήρια για την Ιουλία που βυθισμένη στην απόγνωση κάνει μία κίνηση απελπισίας που μπορεί να αποβεί μοιραία. Την ίδια στιγμή, στο αρχοντικό Προβιού, ξεσπά μεγάλη αντιπαράθεση, με την Χάδω να είναι αντίθετη στην επιθυμία του αδελφού της να παντρευτεί τη νεαρή και όμορφη κόρη του Σκούταρη.

Η Αλεξάνδρα σπεύδοντας στο πλευρό του Γρηγόρη, αναλαμβάνει να βρει την Ιουλία και να της εξηγήσει εκ μέρους του, τους λόγους που πρέπει να αναβληθούν τα σχέδιά τους, ενώ εκείνη με την μητέρα της, λίγο πριν φύγουν για τη Λάρισα, μαθαίνουν για την οικειοθελή παράδοση του Στράτου, που ο Στασινόπουλος ήδη ανακρίνει.

Η Κυριακούλα επιμένει ότι ο Γρηγόρης πρέπει να βοηθήσει τον πατέρα του με κάθε τρόπο, ενώ η Αλεξάνδρα καταφέρνει και προσλαμβάνει για την υπεράσπισή του έναν νεαρό, φέρελπι δικηγόρο, τον Δημητρό Ατζαλίνα. Ο Στράτος, όμως, φαίνεται πως έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό του και δεν είναι πρόθυμος να δεχτεί την βοήθεια που του προσφέρει η κόρη του.

Δείτε το trailer

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης
Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός, Νίκος Ζαπατίνας
Παραγωγή: Primaviosione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ