Το Πρωινό: Σούπερ έκπληξη με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Έκανε δοκιμαστικό για τη θέση της Μαρίας Κορινθίου

«Πυρετός» στον ΑΝΤ1, όπου ήδη έχουν αρχίσει τα κάστινγκ για να βρεθεί η αντικαταστάτρια της Μαρίας Κορινθίου. Στον τηλεοπτικό σταθμό αναζητούν το πρόσωπο που θα βρεθεί στο πλευρό του  Γιώργου Λιάγκα, στην εκπομπή “Το Πρωϊνό”, την νέα σεζόν, μετά την αποκάλυψη της ηθοποιού πως δεν θα συνεχίσει στο πόστο της.

Η Μαρία Κορινθίου επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από την εκπομπή, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Σε συζητήσεις με την εκπομπή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Πολλές είναι οι κυρίες που θα δοκιμαστούν, προκειμένου να βρεθεί η τέλεια παρτενέρ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr, ακούγεται έντονα πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σταθμό και μάλιστα σήμερα έγινε live δοκιμαστικό.  

Η influencer και επιχειρηματίας βρέθηκε στο πλατό της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Ant1, για να δοκιμαστεί η χημεία της με τον Γιώργο Λιάγκα και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Η ίδια έχει τηλεοπτική εμπειρία, αφού είχε συμμετάσχει στην πρώτη σεζόν του “My Style Rocks” αλλά και στο “J2US”, ενώ πριν από λίγους μήνες μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει μία εκπομπή, με τον τότε σύντροφό της, Στάθη Σχίζα.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου

«Δεν θα είμαι του χρόνου στο Πρωινό στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Τέλος πάντων. Μην παρερμηνευτούν όμως τα λόγια μου. Το ότι δεν θα είμαι, δεν είναι επειδή δεν είμαι καλά με τον Γιώργο. Είναι γιατί εγώ προσωπικά θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω. Τώρα βλέποντας και κάνοντας…» είπε η Μαρία Κορινθίου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ