Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σε δημοπρασία «πικάντικες» ευχετήριες κάρτες – Γιατί τις είχε στείλει στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Μία άτακτη, αλλά προφανώς χιουμοριστική πλευρά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, έρχεται στην επιφάνεια, καθώς δύο μάλλον αναιδείς κάρτες ενηλίκων που έστειλε η μακαρίτισσα Νταϊάνα στον επίσης μακαρίτη τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου βγαίνουν προς πώληση στην Βρετανία.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Βάπτισαν την κορούλα τους Λίλιμπετ Νταϊάνα σε ιδιωτική τελετή

Και οι δύο κάρτες, είναι από την σειρά «κουβέντες κοριτσιών». Έχουν σεξουαλικού περιεχομένου σκίτσα τυπωμένα στο μπροστινό μέρος, καθώς και μηνύματα γραμμένα από την πριγκίπισσα. Οι κάρτες πωλούνται στον οίκο δημοπρασιών Dominic Winter Auctioneers και η αξία τους αναμένεται να φτάσει ακόμα και στις 5000 στερλίνες.

Σε δημοπρασία προσωπικές επιστολές της πριγκίπισσας Νταϊάνα – Τι έλεγε για το «άσχημο» διαζύγιό της με τον Κάρολο

Η μια έχει το σκίτσο ενός γυμνού άνδρα που ακουμπάει σε ένα δέντρο και γράφει ο «Ο Αδάμ ήρθε πρώτος…» και στη συνέχεια «…Οι άνδρες πάντα έτσι κάνουν!» (Το υπονοούμενο είναι ότι οι άνδρες πάντα φτάνουν πρώτοι σε οργασμό).  Η δεύτερη κάρτα δείχνει μια γυμνή γυναίκα και η λεζάντα ρωτά: «Ποιος είναι ο ορισμός του Τέλειου Άντρα;» Η απάντηση είναι: «Ένας νάνος με γλώσσα 10 ίντσες που μπορεί να αναπνέει από τα αυτιά του!» Aυτή η δεύτερη κάρτα έχει ένα επιπλέον μήνυμα γραμμένο από την Νταϊάνα που λέει: «Δεν μπορούσα να αποφασίσω ποια κάρτα να στείλω και μετά σκέφτηκα ότι θα απολαύσεις και τις δύο!»

Κιμ Καρντάσιαν: Αγόρασε τον εμβληματικό σταυρό της πριγκίπισσας Νταϊάνα – Το αστρονομικό ποσό που έδωσε

Ο παραλήπτης

Ο παραλήπτης των δύο καρτών με το σεξουαλικό περιεχόμενο ήταν ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας, Κωνσταντίνος, ο οποίος ήταν πρώτος ξάδερφος του του πρίγκιπα Φίλιππου της Αγγλίας. Και οι δύο ήταν απόγονοι του Βασιλιά Γεωργίου Α’ της Ελλάδας.

Τόσο ο πρίγκιπας Φίλιππος όσο και η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν νονοί του πρίγκιπα Φίλιππου του μικρότερου γιού του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, που γεννήθηκε το 1986.

Οι κάρτες, που στάλθηκαν ταυτόχρονα, περιλαμβάνουν μηνύματα από την Νταϊάνα με μαύρο μελάνι που έγραφε: «Αγαπητέ μου Τίνο, με την πιο μεγάλη αγάπη όπως πάντα, από την Νταϊάνα» και «Αγαπητέ μου Τίνο, πολλή αγάπη από την Νταϊάνα». Η μία κάρτα έχει το επιπλέον μήνυμα από την Νταϊάνα που λέει: «Δεν μπορούσα να αποφασίσω ποια κάρτα να στείλω και μετά σκέφτηκα ότι θα σου αρέσουν και οι δύο!»

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον Κωνσταντίνο (αριστερά) και τον βασιλιά Χουάν Κάρλος της Ισπανίας (δεξιά) στη θαλαμηγό Fortuna του Βασιλιά Κάρλος στις 15 Αυγούστου 1990, στη Μαγιόρκα.

Γιατί στον Κωνσταντίνο;

Η λίστα της δημοπρασίας για τις κάρτες αναφέρει: «Ο λόγος για την αποστολή αυτών των καρτών, εκτός από τη διασκέδαση, είναι ασαφής καθώς οι κάρτες δεν στέλνονται σε μια γιορτή, σε γενέθλια, Χριστούγεννα ή βάπτιση». «Η Νταϊάνα πρέπει να είδε αυτές τις κάρτες και να σκέφτηκε τον Τίνο προτού τις αγοράσει και τις στείλει, πιθανώς εμπνευσμένη από μια συζήτηση που είχαν σε κάποια κοινωνική συγκέντρωση».

Οι κάρτες βγαίνουν σε πλειστηριασμό μαζί με άλλα κομμάτια βασιλικών αναμνηστικών, συμπεριλαμβανομένου ενός σπάνιου χειρόγραφου της βασίλισσας Βικτώριας και του ξυπνητηριού του βασιλιά Χουάν Κάρλος Α της Ισπανίας. Οι κάρτες αναμένεται να πουληθούν μεταξύ £3.000 και £5.000.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ