Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Βάπτισαν την κορούλα τους Λίλιμπετ Νταϊάνα σε ιδιωτική τελετή

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι βάπτισαν την κορούλα τους Λίλιμπετ Νταϊάνα.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Προσκλήθηκαν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου – Δεν έχουν διευκρινίσει αν θα παραστούν

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ βάπτισαν την 21 μηνών κορούλα τους την περασμένη Παρασκευή, σε μια μικρή και ιδιωτική τελετή στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο.

Εκπρόσωπος του ζεύγους είπε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Λίλιμπετ Νταϊάνα βαπτίστηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου, από τον Αρχιεπίσκοπο του Λος Άντζελες, αιδεσιμότατο John Taylor».

Μέγκαν Μαρκλ: «Ήταν απογοητευμένη επειδή ο Χάρι είχε λίγα χρήματα»

Σύμφωνα με την πηγή, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι προσκάλεσαν τον βασιλιά Κάρολο, την Καμίλα, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, αλλά δεν παρέστησαν.

Στην τελετή βρέθηκαν 20-30 καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της Μέγκαν, Doria Ragland, τον νονό της Λίλιμπετ, Tyler Perry, και μία νονά που δεν έγινε γνωστό το όνομά της, είπε πηγή στο People ότι Μετά την τελετή ακολούθησε πάρτι με φαγητό και χορό ενώ λέγεται πως ο Άρτσι χόρεψε με την αδελφούλα του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan and Harry (@archwellorg)

Ο Perry εντοπίστηκε να φθάνει στο Μοντεσίτο την περασμένη εβδομάδα από το σπίτι του στην Ατλάντα ενώ έφερε και 10μελή χορωδία γκόσπελ για τη βάπτιση, που τραγούδησε το «Oh Happy Day» και το «This Little Light of Mine», το οποίο ακούστηκε και στον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan and Harry (@archwellorg)

Ο Πρίγκιπας Χάρι σε συνέντευξή του στο People τον Ιανουάριο είχε εκφράσει την ευχή τα παιδιά του να έχουν ουσιαστική σχέση με τη βασιλική οικογένεια.

πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ