Το Netflix αποκαλύπτει τη νέα του μεγάλη σειρά για το 2024

Στις 9 Ιανουαρίου, το Netflix θα παρευρεθεί στην έκθεση CES, μια από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εκθέσεις στο κόσμο. Εκεί, θα προβληθεί για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο trailer για την πολυαναμενόμενη σειρά «The 3 body problem» (Το πρόβλημα των 3 σωμάτων) — μια σειρά βασισμένη σε ένα από τα πιο διάσημα μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών του Liu Cixin.

Στους δημιουργούς και σκηνοθέτες της σειράς περιλαμβάνονται  οι David Benioff και D. B. Weiss, σκηνοθέτες της πετυχημένης σειράς Game of Thrones.

Ο Benioff και ο Weiss, μαζί με τον συγγραφέα-παραγωγό Alexander Woo, θα παρευρίσκονται για τη συνέντευξη Τύπου της σειράς στην έκθεση, η οποία σηματοδοτεί επίσης την πρώτη σημαντική παρουσία του Νetflix στη CES από το 2018. Το πρώτο ολοκληρωμένο trailer θα προβληθεί με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Οι συμμετέχοντες στο CES θα παρακολουθήσουν το πρώτο τρέιλερ για το «The 3 body problem» μέσω ενός headset εικονικής πραγματικότητας  και θα τους μεταφέρει σε μια καθηλωτική επέκταση του σεναρίου της σειράς, αποκαλύπτοντας στοιχεία για τη φύση της βασικής παγκόσμιας απειλής στο «The 3 body problem».

Τι είναι το «The 3 body problem» και πότε θα προβληθεί στο Netflix

Το «The 3 body problem»  διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της Πολιτιστικής Επανάστασης της Κίνας σε έναν φανταστικό κόσμο. Ένα μυστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης που περιλαμβάνει τον στρατό, στέλνει ένα μήνυμα στο διάστημα για να προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή με εξωγήινους και αυτή η προσπάθεια καταλήγει σε… επιτυχία.

Το σήμα λαμβάνεται από μια εξωγήινη φυλή που ο πλανήτης της καταστρέφεται μέρα με τη μέρα και αποφασίζει να εισβάλει στη Γη. Το συγκεκριμένο γεγονός πυροδοτεί κάθε λογής τσακωμό και δημιουργεί δυο στρατόπεδα. Αυτών που θέλουν να πολεμήσουν τους εισβολείς και εκείνων που θέλουν να βοηθήσουν.

Η σειρά του Netflix θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαρτίου και το καστ της σειράς περιλαμβάνει τους Liam Cunningham, Eiza Gonzalez, Benedict Wong και Jonathan Pryce σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι θαυμαστές του βιβλίου είναι εκατομμύρια παγκοσμίως και μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και διασημότητες όπως ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, ο συγγραφέας του Game of Thrones, George R. R. Martin και ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής Barack Obama.

H τριλογία μυθιστορημάτων του Liu Cixin έχει πουλήσει πάνω από 9 εκατομμύρια αντίτυπα, με το «The 3 body problem» να θεωρείται ένα από τα καλύτερα μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών.

Πηγή: FOXReport.gr

NASA: Η εκπληκτική φωτογραφία ενός «φωτοστέφανου πάγου» γύρω από τον ήλιο – Μοιάζει ακριβώς με μια σκηνή από το Frozen

South Park Snow day: Νέο trailer για το βιντεοπαιχνίδι με την παρέα του Kenny

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ