Το Αύριο Μας Ανήκει: Σκοτεινά μυστικά και ανατροπές στα 5 επόμενα επεισόδια

Γεμάτα σασπένς θα είναι τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του MEGA “Το Αύριο Μας Ανήκει“.  Ανομολόγητα πάθη, δυνατές συγκρούσεις, σκοτεινά μυστικά και αλλεπάλληλες ανατροπές θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

«Το Αύριο Μας Ανήκει» έρχεται καθημερινά στις 18:40, στο MEGA, με συγκλονιστικές εξελίξεις.

Τι θα δούμε από τη Δευτέρα 20 έως και την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου:

Επεισόδιο 6 (Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου):

Ο Λεωνίδας αποφυλακίζεται και η  Σοφία με τον Νικηφόρο προσπαθούν να επαναφέρουν τις ισορροπίες στην οικογένειά τους. Ο Ορέστης υπόσχεται στην Έλλη ότι θα περιμένει όσο χρειαστεί, ώσπου να βρει τη μνήμη της.

Κάποια νέα στοιχεία που προκύπτουν, όμως, από τις έρευνες της αστυνομίας, μαρτυρούν ότι η Έλλη διατρέχει άμεσο κίνδυνο από ένα κοντινό της πρόσωπο, κάτι που η ίδια αγνοεί…

Το Αύριο μας ανήκει

Επεισόδιο 7 (Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου):

Η Έλλη παίρνει την μεγάλη απόφαση να εμπιστευτεί τον Ορέστη. Του εξομολογείται πως είναι έγκυος. Παράλληλα, η Σοφία ανησυχεί και πηγαίνει στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνιση της αδελφής της. Ο Λευτέρης και η Στέλλα βρίσκονται σε δίλημμα ως προς το τι πρέπει να κάνουν.

Επεισόδιο 8 (Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου):

Η αστυνομία ανακρίνει τον Ορέστη και η Έλλη ξεκαθαρίζει ότι δεν τον εμπιστεύεται πλέον. Την ίδια ώρα, ο Λεωνίδας την θεωρεί υπεύθυνη για το θάνατο του προπονητή του και την κατηγορεί ευθέως. Ο Ορέστης επιμένει πως η Έλλη εξακολουθεί να κινδυνεύει.

Το Αύριο μας ανήκει

Επεισόδιο 9 (Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου):

Η Έλλη αρχίζει να θυμάται αποσπασματικά κάποια πράγματα. Αντιλαμβάνεται ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και επιχειρεί να προειδοποιήσει τον Λεωνίδα. Η  αστυνομία τον ανακρίνει ξανά, διότι υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως δεν έχει πει ακόμα όλη την αλήθεια. Ο Ορέστης θα προσπαθήσει να αποκαλύψει το μυστικό του.

Επεισόδιο 10 (Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου):

Οι σχέσεις της Έλλης με τον Λεωνίδα βελτιώνονται. Αντιθέτως, η σχέση της Σοφίας και του Νικηφόρου οδηγείται σε αδιέξοδο. Ο Λευτέρης ζητάει από τη δικηγόρο του συμβουλές για το πώς να προχωρήσει με το διαζύγιό του, τώρα που η γυναίκα του τον έχει εγκαταλείψει.

Η Σοφία νιώθει ότι μόνο ο Ορέστης μπορεί να την καταλάβει και αρχίζει να αναζητά τη συντροφιά του.

«Το Αύριο Μας Ανήκει»: Οι πρωταγωνιστές

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη,  Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέξανδρος Πέρρος, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου,  Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη κ.ά.

Στον ρόλο του Ντάλα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και στον ρόλο της Αλεξάνδρας, η Κοραλία Καράντη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς

Σκηνοθεσία: Βασίλης Ντούρος

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

Παραγωγή:  ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ