Ο Γιώργος Καπουτζίδης, από την παρουσίαση του πρώτου live Cross Battle του The Voice, δεν δίστασε να κάνει χιούμορ σχετικά με την ταυτόχρονη προβολή δύο παλαιότερων σειρών στις οποίες συμμετείχε, στο πρόγραμμα του MEGA. Οι σειρές «Παρά Πέντε» και «Μίλα μου Βρώμικα» προβλήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, δημιουργώντας μια… ασυνήθιστη τηλεοπτική σύμπτωση.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το επεισόδιο του μουσικού σόου, ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής πήρε τον λόγο και σχολίασε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ: «Με βλέπετε λίγο προβληματισμένο γιατί μου είπαν ότι στο MEGA, μετά από το Παρά Πέντε, έβαλαν το “Μίλα μου Βρώμικα” στο οποίο κάνω γκεστ. Πέθανα και μου κάνουν αφιέρωμα τα κανάλια;»
Η ατάκα του έφερε γέλια στο κοινό, ενώ συνέχισε: «Υποτίθεται ότι αυτό ήταν live σήμερα. Μήπως όμως είναι η αγρυπνία μου, δεν ξέρω. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται».
Η αίσθηση του χιούμορ του Καπουτζίδη έδωσε έναν ανάλαφρο τόνο στη βραδιά, ενώ η αυθόρμητη αντίδραση του Γιώργου Μαζωνάκη, από τη δική του θέση, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Με… μαύρο χιούμορ σχολίασε: «Θεός σχωρέστον, καλό παιδί! Πολύ καλό παιδί! Καλός συνεργάτης, πολύ καλό παιδί. Εμείς τα λέγαμε, ήταν φίλος μου, ψυχούλα, ταλαιπωρήθηκε πολύ».