Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Πρεμιέρα απόψε στο Mega

Η νέα σειρά του Mega “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα” κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00.

Στο μαγευτικό Κουδουνάρι, το χωριό – σταθμό της φετινής τηλεοπτικής ψυχαγωγίας,  έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες.

Οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα μας περιμένουν την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 21:00 στο MEGA να ζήσουμε απίθανες στιγμές γέλιου. Η κωμωδία του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου, που βασίζεται στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση, περιγράφει τη ζωή και τις καθημερινές συγκρούσεις των κατοίκων μιας φανταστικής κωμόπολης της κεντρικής Ελλάδας.

Η Πένη και ο Λυκούργος Νταλαούρας, εκλεκτοί κάτοικοι του Κουδουναρίου, ονειρεύονται ότι η μοναχοκόρη τους θα κάνει έναν γάμο αντάξιο των προσδοκιών τους. Με έναν πρίγκιπα ή έστω με έναν λόρδο. Όταν η νεαρή επιστρέφει στο σπίτι με τον συμφοιτητή της τον οποίο γνώρισε στο Λονδίνο, όλοι πιστεύουν ότι θα συμπεθεριάσουν με αληθινούς λόρδους. Από τη στιγμή
που θα καταλάβουν πως η οικογένεια του υποψήφιου γαμπρού είναι από τα διπλανά Τίρανα, οι σουρεαλιστικές καταστάσεις θα ξεπεράσουν κάθε όριο.

Οι Αλβανοί συμπέθεροι είναι ο καταλύτης, που θα βοηθήσει να ξεδιπλωθούν ο νεοπλουτισμός, η ξιπασιά, ο σουσουδισμός, η απληστία, η ημιμάθεια, η επιπολαιότητα και πάνω απ’ όλα η ανειλικρίνεια, που γίνεται διαρκώς αιτία για αλυσιδωτές αστείες… επιπλοκές.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα απολαύσουμε αγαπημένους και καταξιωμένους ηθοποιούς, τους κορυφαίους στο είδος τους, την Εθνική Ελλάδος της κωμωδίας. Το καστ συμπληρώνεται από νέους ταλαντούχους συναδέλφους τους.

Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Επεισόδιο 1 – «Ξαφνικός έρωτας»

Η Πένη Νταλαούρα και ο άντρας της Λυκούργος ζουν μια άνετη ζωή στο Κουδουνάρι, μια κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας μαζί με την κόρη τους Λίζα. Όταν έρχεται η στιγμή η Λίζα να κατέβει στην Αθήνα να ξεκινήσει τις σπουδές της σε ένα ιδιωτικό κολέγιο, η Πένη ταξιδεύει μαζί της για την πρωτεύσουσα προκειμένου να την βοηθήσει να εγκατασταθεί.

Στην Αθήνα που μετακομίζουν για συγκεκριμένο λόγο μητέρα και κόρη τα πράγματα παίρνουν αναπάντεχη τροπή. Η Πένη γνωρίζει έναν συνομήλικο της, γοητευτικό Αλβανό, τον Μπουκουράν και τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Ένα βράδυ που η Λίζα λείπει η Πένη δέχεται στο διαμέρισμα τους τον Μπουκουράν.

Συμπέθεροι

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka
Και σε ξεχωριστούς ρόλους: Η Ελένη Γερασιμίδου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Σενάριο-Σκηνοθεσία : Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου
Μουσική: Αφροδίτη Μάνου
Διευθυντής φωτογραφίας : Βασίλης Κλωτσοτήρας
Ενδυματολόγος: Έβελυν Σιούπη
Σκηνογράφος: Λία Ασβεστά
Executive Producer : Έλενα Χατζηαλεξάνδρου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ