Survivor: Το «δικαστήριο» στην καλύβα και οι πρωταθλητές στην κωλοτούμπα

Το βράδυ της Μ. Δευτέρας έπειτα από το πιο έντονο συμβούλιο του φετινού Survivor, στο οποίο κυριάρχησε ο διαπληκτισμός Άρη και Τάκη, οι παίκτες και των δύο ομάδων είχαν πολλά να πουν.

Λίγο μετά το απότομο τέλος του συμβουλίου η Σοφιάνα συνέχισε να τα έχει με την Βρισηίδα, την οποία κατηγορούσε ότι όλο κλαίγεται.

Από την άλλη, η Ασημίνα που ανησυχούσε τι θα γίνει με την Τζο και αν θα αποχωρήσει, η οποία μάλιστα και η MVP των κόκκινων στη νίκη τους στη δεύτερη ασυλία, αποκάλυψε τι ειπώθηκε μπροστά της ανάμεσα σε Άρη και Τάκη.

Την επόμενη μέρα, κόκκινη και μπλε εκτός Ναυσικάς και Απόστολουμ, εξαπέλυσαν πυρά κατά του Άρη για το επεισόδιο με τον Τάκη. Η Σταυρούλα Χρυσαείδη «στόλισε» κανονικά τον ποδοσφαιριστή, αναφέροντας πως είναι στον κόσμο του και σιγά σιγά και δείχνει στον κόσμο τον πραγματικό του εαυτό.

«Ο Άρης δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του. Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι, τον ζούμε καθημερινά, γνωρίζουμε τον χαρακτήρα του. Θεωρώ ότι χθες έβγαλε τον πραγματικό του εαυτό και αυτό που πραγματικά είναι», είπε η Τζο Μαριδάκη.

Το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην μπλε ομάδα φάνηκε τόσο στον στίβο μάχης όσο και στον πάγκο, με τους κόκκινους να το εκμεταλλεύονται και να φτάνουν στον τελικό τους στόχο, που δεν ήταν άλλος από τον μουσακά.

Οι γυναίκες κέρδισε 6-5, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησαν και οι άνδρες.

Ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν στείλει τους κόκκινους να φάνε τον μουσακά, ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα απουσιάσει και τη θέση του θα αναλάβει ο Ατζούν.

Την ώρα που οι κόκκινοι έτρωγαν τον μουσακά, οι μπλε συνέχισαν να… τρώγονται μεταξύ τους, με τη Σοφιάνα να επιτίθεται.

Οι Διάσημοι επέστρεψαν στην καλύβα και παρακολουθούσαν το… σήριαλ των μπλε.

Ο Άρης Σοϊλέδης σε πηγαδάκι με τους Τάλα, Σοφιάνα και Μαίη, σχολίασε τις νέες φιλίες, χαρακτηρίζοντας την ομάδα ως παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κωλοτούμπα

Την ίδια ώρα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στη… νέα στήλη για τα κουτσομπολιά του Άγιου Δομίνικου που έχει δημιουργήσει, έβαλε νέες «φιτιλιές» σχετικά με τον Άρη για τον οποίο αποκάλυψε πως έβαλε φαγητό στο σακίδιο του, αλλά και πως ο ποδοσφαιριστής τον έπιασε να του ζητήσει να μην ψηφίσει τη Σοφιάνα.

Στο συμβούλιο, μπορεί τα πράγματα να ξεκίνησαν ήρεμα, όμως οι τσακωμοί δεν άργησαν να επιστρέψουν. Η αρχή έγινε με την στήριξη του Σπύρου Μαρτίκα στην Τζο Μαριδάκη.

Στην κουβέντα μπήκε η Ναυσικά που μίλησε για πρωταθλητές στην κωλοτούμπα και τα αίματα άναψαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ