Survivor: Αυτή είναι πρώτη αποχώρηση μετά την ένωση – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια ελαφρώς πιο σύντομη εβδομάδα του Survivor, μειωμένη κατά μία ημέρα, λόγω Μεγάλης Εβδομάδας, μία εκ των δύο ομάδων μέτρησε ακόμα μία απώλεια στο συμβούλιο του νησιού.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και η Σοφιάνα Αβραμάκη, από την μπλε ομάδα, αλλά και ο Γιώργος Κατσαούνης και Τζο Μαριδάκη από την κόκκινη ομάδα.

Η παίκτρια που μάζεψε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό ήταν η Τζο Μαριδάκη, η οποία θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα.

Survivor: Η συγγνώμη των Άρη και Τάκη

Νωρίτερα, στο επεισόδιο της Μ. Τρίτης ο Γιώργος Λιανός έδωσε την ευκαιρία στον Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια να απολογηθούν μπροστά στους συμπαίκτες του για την ανάρμοστη συμπεριφορά που είχαν στο επεισόδιο της Μ. Δευτέρας.

Ειδικότερα, ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε πως «θέλω να πω συγνώμη στην παραγωγή και από τον Τάκη. Υπήρχε μια ένταση την οποία θέλω πραγματικά να την αφήσω πίσω και να την ξεχάσω. Έχω έρθει εδώ για έναν σκοπό και θέλω να ξεχάσω αυτό το περιστατικό γιατί δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο».

«Μερικές φορές κάποια πράγματα δεν είναι στην ευχέρεια την δική μας και ξεφεύγουμε. Αυτό έγινε και χθες ανάμεσα σε μένα και τον Σοϊλέδη. Είναι κάτι ανεπίτρεπτο, που δεν επιτρέπω και γω στον εαυτό μου. Όταν λέγονται λόγια βαριά, μερικές φορές πρέπει να αντιδράσει κάποιος. Ζητώ συγνώμη από όλους τους παρευρισκόμενους, τους κόκκινους, τους μπλε, εσένα Γιώργο. Συγνώμη και από τον Άρη Σοϊλέδη για αυτά που ειπώθηκαν και από μένα» συμπλήρωσε, με τη σειρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor της Τρίτης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ