Νέο επεισόδιο έρχεται στο Survivor την Κυριακή 2/6. Βρισκόμαστε περίπου έναν μήνα πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.
Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται στην τελική ευθεία για το φινάλε που για ακόμα μια χρονιά – όπως φαίνεται – θα λάβει χώρα στο Γαλάτσι με έναν παίκτη θα σηκώνει την κούπα και να παίρνει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Όπως θα παρακολουθήσουμε απόψε στο νέο επεισόδιο, το αγώνισμα θα είναι ομαδικό (θα παίξουν και Τούρκοι All Stars) και οι παίκτες θα δώσουν “μάχη” για την πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας.
Το επεισόδιο ξεκινάει με κατηγορίες κατά του Γιώργου Γκιουλέκα. Συγκεκριμένα η Μπλε ομάδα θα τον κατηγορήσει πως ενώ είχε στα πόδια του τον κρίκο της Δώρας Νικολή στο προηγούμενο αγώνισμα εκείνος έκανε πως δεν τον βλέπει… Μάλιστα, έκαναν αναφορά και στις δικές του κατηγορίες προς τον Φάνη Μπολέτση πως έκλεψε σε αγώνισμα.
Ο Γιώργος Λιανός θα κάνει μια πολύ σημαντική ανακοίνωση στις δυο ομάδες γεγονός που θα φέρει μεγάλες ανατροπές.
Δείτε το trailer