Survivor: Χαμός στο συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας απαιτητικός στίβος μάχης στήθηκε για τις δύο ομάδες στο επεισόδιο της Δευτέρας (30/05) στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας του Survivor.

Τα πράγματα για τους Κόκκινους έχουν αρχίσει και δυσκολεύουν αφού βλέπουν τους αντιπάλους τους να έχουν ανεβάσει ταχύτητα και να σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Το σερί των Μπλε φαίνεται πως τους έχει ανεβάσει την ψυχολογία και καθημερινά επιστρέφουν ακόμη πιο μαχητικοί στην αρένα. Την ώρα που οι Κόκκινοι δεινοπαθούν εκείνοι προελαύνουν με αέρα νικητή στα τελευταία αγωνίσματα.

Ο Γιώργος Λιανός πριν από την έναρξη του αγώνα ανακοίνωσε νέα αλλαγή στον κανονισμό του παιχνιδιού. «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του Survivor. Γι’ αυτό το λόγο θα έχουμε κανονικά τους αγώνες ασυλίας, τους αγώνες ατομικής ασυλίας και πλέον οι μόνοι παίκτες που θα προστατεύονται θα είναι αυτοί που θα έχουν ατομική ασυλία. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να ψηφιστούν κανονικά. Άλλωστε υπάρχουν από 5 παίκτες σε κάθε ομάδα και άρα η απόλυτη ισορροπία».

Ύστερα από ένα δυνατό game τα προγνωστικά υπέρ των Μπλε επιβεβαιώθηκαν. Οι χορτάτοι Μαχητές, με ισχυρό γυναικείο και ανδρικό σκέλος, κόντρα στους Κόκκινους κατέκτησαν έπειτα από έναν συγκλονιστικό αγώνα τη νίκη και έστειλαν τους Μαχητές για ψηφοφορία.

Στη συνέχεια, στο συμβούλιο για ακόμα μια φορά τα πράγματα ξέφυγαν χάρη στον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος ανέβασε την ένταση στα ύψη.

Λίγο πριν οι Κόκκινοι ξεκινήσουν να ψηφίζουν για τον πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός άνοιξε τον καθιερωμένο κύκλο συζητήσεων για όσα συμβαίνουν στην καλύβα των παικτών.

Ο φαρμακοποιός άδραξε φυσικά την ευκαιρία και ξεσπάθωσε εναντίον του Άρη, της Ασημίνας και της πάλαι ποτέ αγαπημένης του, Βρισηίδας.

«Να βλέπω τον Άρη και στην Ασημίνα αγκαλιά και να αγαπάει ο ένας τον άλλο τόσο σθεναρά».

«Να βλέπω τη Βρισηίδα στα πόδια του Άρη» είπε αφήνοντας αιχμές για στρατηγικές αλλά και διπρόσωπους χαρακτήρες.

Έγινε λόγος και για την έπαρση των Κόκκινων με τον Άρη Σοϊλέδη να παίρνει πάσα και να λέει «Δεν μπορώ να ακούω για έπαρση όταν φεύγοντας για το έπαθλο για το Μεξικό σας δώσαμε περισσότερες πατάτες.»

Και ειπώθηκαν και άλλα πολλά. Ο Άρης χαρακτήρισε μπαμπουίνο τον Σπύρο που όλο λέει ότι θέλει να δίνει χώρο στα παιδιά…

Ο φαρμακοποιός αναφέρθηκε και στην Ασημίνα που έδωσε το τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για να του στείλει ένα μήνυμα επιστρέφοντας στην Ελλάδα. Η Ασημίνα στο άκουσμα του ονόματος του καλού της πετάχτηκε όρθια και έβαλε τις φωνές «Δεν θα πιάνεις το όνομα αυτό στο στόμα σου» φώναξε.

Ο Μαρτίκας επανέλαβε πως δεν υπήρξε βίαιος απέναντι στη Βρισηίδα. «Δεν φοράς παντελόνια!» αντέδρασε εκείνη που συνέχισε να επιμένει για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε ανάμεσά τους.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ