Survivor: Τι δήλωσε ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι η παίκτρια που βρίσκεται στο επίκεντρο εξαιτίας του φλερτ που έχει αναπτυχθεί στο Survivor με τον Γιώργο Κατσαούνη από την ομάδα των Μαχητών.

Ο σύντροφός της John Lygnos, μέσα από το περιοδικό Hello, έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με όσα παρακολουθούμε να γίνονται στον Άγιο Δομίνικο.

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», ανέφερε αρχικά ο John Lygnos.

«Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο. Θα ήθελα να στέλνετε όλοι θετικές σκέψεις στη Μυριέλλα, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά το αξίζει. Αυτές είναι οι απόψεις μου και θα ήθελα να μην ασχολείστε άλλο με την προσωπική μας ζωή παρά μόνο με την καλλιτεχνική μας φύση. Σας ευχαριστώ» πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Μυριέλλα Κουρεντή: Το μήνυμα στον σύντροφό της μετά τα φιλιά στο Survivor

Το τρυφερό ειδύλλιο στο Survivor ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και την Μυριέλλα Κουρεντή έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς όπως είναι γνωστό, εκτός παιχνιδιού η ηθοποιός έχει σχέση με τον μουσικό John Lygnos.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τη Μυριέλλα Κουρεντή να αναφέρεται στον σύντροφό της, έπειτα από τα φιλιά στην πισίνα με τον παίκτη των Μαχητών.

«Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John. Όταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι… Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο. Όσο μακριά κι αν είμαι, τον νιώθω. Μυριέλλα and John forever» αναφέρει με δάκρυα στα μάτια.

Από την άλλη στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε και τον Γιώργο Κατσαούνη να παραδέχεται δημόσια πως είναι ερωτευμένος με την ηθοποιό.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ