Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που έκανε τους Διάσημους να “λυγίσουν”

“Λύγισαν” οι παίκτες των Διασήμων στο άκουσμα της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ο λόγος για το έπαθλο επικοινωνίας που θα κερδίσουν σε περίπτωση που βγουν νικητές στον στίβο μάχης. Οι παίκτες θα δουν φωτογραφίες και γραπτά μηνύματα από την οικογένειά τους, μετά από 50 σχεδόν μέρες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι Κόκκινοι, μη μπορώντας να να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, μοιράστηκαν τις σκέψεις τους και τα συναισθήματά τους για το πόσο τους έχουν λείψει οι δικοί τους άνθρωποι, δηλώνοντας την επιθυμία τους να κερδίσουν, ακόμη κι ας βρέχει όταν θα αγωνίζονται.

“Κλαίει και ο ουρανός” είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου, με τον Γιώργο Λιανό να της αποκαλύπτει ότι “Αν κερδίσει η ομάδα σου, υπάρχει μήνυμα από τον αδερφό σου”.

“Εδώ στον Survivor έκλαιγα πριν στην καλύβα δεν ήθελα να κλάψω και εδώ. Εγώ αυτό που έμαθα από το survivor είναι ότι στη ζωή θεωρούμε πολλά δεδομένα και στα αδέλφια μου δεν έχω πει ποτέ ότι τους αγαπώ. Κι ότι επειδή έξω έχουμε διαφορετικές ζωές και δουλεύουμε για να φέρουμε λεφτά για να ζήσουμε έξω, έχουμε άλλες ζωές και δεν τους βλέπω πολύ και σήμερα που έμαθα το έπαθλο επικοινωνίας, ήθελα να πω ότι αν το χάσουμε να ξέρουν ότι τους αγαπάω πολύ και ότι μου λείπουν. Γιατί οι φίλοι είναι φίλοι, αλλά αυτοί που θα μου δώσουν εμένα δύναμη είναι τα αδέρφια μου”, είπε, κλαίγοντας η Βρισηίδα Ανδριώτου.

“Λύγισε” η Βρισηίδα για τα αδέλφια της – Δεν τους λέω ότι τους αγαπώ πολύ

“Είμαι ένας άνθρωπος που στην ζωή μου δε κλαίω καθόλου να ξέρεις, έχω κλάψει ελάχιστες φορές. Δεν μπορώ να πω πως αισθάνομαι αυτή τη στιγμή είναι απερίγραπτο. Πάμε να παίξουμε Γιώργο. Θέλω τόσο πολύ να δω και να διαβάσω τα μηνύματα από την οικογένεια μου όσο τίποτα άλλο”, είπε με την σειρά του ο  Απόστολος Ρουβάς, όταν του απηύθυνε τον λόγο ο Γιώργος Λιανός.

“Δεν έχω και εγώ λόγια. Πάμε να παίξουμε. Είναι τόσο σημαντικό. Μου έχουν λείψει τόσο πολύ οι γονείς και η αδελφοί μου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την δύναμη που θα μας δώσουν αυτοί οι άνθρωποι, σε παρακαλώ πάμε να παίξουμε κι ας βρέξει κι ας χιονίσει” ήταν τα λόγια που με δάκρυα στα μάτια είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

“Ο πατέρας και η μητέρα σου έχουν στείλει μηνύματα, θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σου”, είπε ο παρουσιαστής στον Λάμπρο Κωνσταντάρα με τον ίδιο να εξομολογείται ότι “Γίνεται αυτό που κορόιδευα, όταν το έβλεπα στην τηλεόραση, αλλά εγώ νιώθω σχεδόν ενοχικά που έχω να τους δω τόσο καιρό. Όσο μεγαλώνουμε, δεν ξέρουμε πόσο ακόμα θα τους έχουμε τους γονείς μας. Ευτυχώς είναι και οι δυο καλά, αλλά 50 ήμερες μακριά τους είναι πολλές”.

Αν και λίγο καιρό εδώ, έχω φύγει από το σπίτι από τα 15 για την επαγγελματική μου καριέρα και πορεία. Δεν έχω περάσει πολλές στιγμές με τα αδέλφια μου. Μου έχουν λείψει πολύ όλα αυτά τα χρόνια, η μητέρα μου το ίδιο. Περάσαμε πολύ δύσκολα τα τελευταία δυο χρόνια, γιατί χάσαμε και τον πατέρα μου και τον αδελφό μου μέσα σε ένα εξάμηνο” εκμυστηρεύτηκε μπροστά στην ομάδα του ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης.

“Μετά από σχεδόν 50 ήμερες, αν καταφέρετε και κερδίσετε αυτό το έπαθλο, θα δεις επιτέλους την φωτογραφία της κόρης σου και το μήνυμά της” ανακοίνωσε στην Αθηνά Ευμορφιάδη, με την παίκτρια τον Κόκκινων να λέει “Πλάκα κάνεις τώρα, δεν το περίμενα. Πίστευα ότι θα έβλεπα τον αδελφό μου ή την μάνα μου” και συνέχισε, σημειώνοντας “Παιδιά, σας παρακαλώ, ακόμη και εγώ Γιώργο να μην καταφέρω να φέρω πόντο εδώ, εύχομαι τα παιδιά να το καταφέρουν. Το έχουν ξανά κάνει για εμένα και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ