Survivor: Εκτός του ριάλιτι επιβίωσης η Κατερίνα Δαλάκα – Τραυματίστηκε στη μονομαχία αποχώρησης – Οι νέες προσθήκες

Εκτός των αγώνων της Κυριακής βρέθηκε η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες.

Κατά τη διάρκεια της μονομαχίας αποχώρησης η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης τραυματίστηκε.

«Η Κατερίνα λείπει από την παρέα μας. Είχε έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια της μονομαχίας. Αυτή η διαδικασία είναι αρκετά απρόβλεπτη και ευχόμαστε να την έχουμε σύντομα κοντά μας. Τα πρώτα μηνύματα δεν είναι ανησυχητικά!», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός

Οι νέες προσθήκες

Μεταξύ άλλων, οι προσθήκες δεν έχουν σταματήσει και άλλοι δύο παίκτες ήρθαν στον Άγιο Δομίνικο και είναι έτοιμοι να ενταχθούν στην εκάστοτε ομάδα.

Πρόκειται για τον Παντελή Γιαννακάκη για την ομάδα των μπλε και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους για τους Διασήμους.

Μάλιστα, ο δεύτερος ανέφερε στις δηλώσεις του: «Η μόνη φορά που έχω βρεθεί σε αντίστοιχη περίπτωση ήταν στα σχοινάκια, που λέμε, πέρσι όταν ήμουν στον στρατό και έμεινα στο βουνό για 5 μέρες. Αυτό είναι ότι πιο κοντινό στην απομόνωση έχω βιώσει μέχρι σήμερα.

Ένα κομβικό κομμάτι στη ζωή μου, το οποίο μου έκανε μια αρκετά μεγάλη πρόκληση, όπως αντίστοιχο είναι αυτό που θα βιώσω εδώ, είναι η απόφαση μου να υπηρετήσω πριν από κάποιους μήνες στις Ειδικές Δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα στα αλεξίπτωτα, στη σχολή αλεξιπτωτιστών. Το να είσαι σε ένα αεροπλάνο, να ανοίγει η πύλη και δίχως σκέψη να πηδάς κάτω είναι σίγουρα κάτι το οποίο οποιονδήποτε θα τον κάνει να ξεπεράσει τα όρια γιατί, καλώς ή κακώς, οι άνθρωποι δεν είμαστε φτιαγμένοι για να πετάμε αλλά για να περπατάμε.

Ήταν ένα πολύ καλό κομμάτι στη ζωή μου. Μου έμαθε πάρα πολλά, με βοήθησε σε πάρα πολλά. Θετικά και αρνητικά, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα και σε βοηθάει το καθένα με τον τρόπο του. Σίγουρα ήταν ένα αντίστοιχο Survivor».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ