Survivor: Δεν χωρίζουν όμως έτσι οι ζωές… Μαρτίκας και Βρισηίδα σε τρυφερό τετ α τετ – Φούντωσε ο έρωτας τους

Εμείς δεν θα χωρίσουμε ποτέ ερμήνευσε το 2014 ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού και μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και το ίδιο μπορεί να λένε μερικά χρόνια αργότερα ο Σπύρος Μαρτίκας με την Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την τελευταία τους συνομιλία, λίγες ώρες πριν το συμβούλιο της αποχώρησης από το Survivor.

Οι δυο τους υπήρξαν πολύ ερωτευμένοι, αλλά φαίνεται πως… η ξεροκεφαλιά τους, τους χώρισε. Βέβαια, ο Σπύρος θεώρησε υπεύθυνη την Ασημίνα για τον χωρισμό του από τη Βρισηίδα. Εκείνη πάλι δεν μπόρεσε ποτέ να καταπιεί ότι την έσπρωξε όσο και αν μαλλιοτραβιόταν ο φαρμακοποιός ότι δεν το έκανε.

Χρειάστηκε μία συζήτηση μεταξύ τους για να δουν και οι δύο ότι αν δεν ήταν πεισματάρηδες και τα είχαν βάλει κάτω ήρεμα από την αρχή ίσως τώρα να ήταν ακόμη μαζί.

Η Βρισηίδα τον πήρε παράμερα στο δέντρο της «αγάπης» τους για να του δώσει να καταλάβει ότι η Ασημίνα δεν είχε ανάμιξη σε όσα έγιναν ανάμεσά τους.

Με τα πολλά φάνηκε ότι ίσως η ταφόπετρα δεν έχει μπει ακόμα στο ειδύλλιο αυτό.

Τα γελάκια, το φλερτ, οι χαριτωμένες ματιές μιλούσαν από μόνα τους. Και σύμφωνα με τη Βρισηίδα με μία της κίνηση μπορεί να ξαναχτίσει αυτό που γκρεμίστηκε μεταξύ της ίδιας και του «ιππότη» της καρδιάς της.

Το γεγονός ότι ο Σπύρος και η Βρισηίδα Ένα τρυφερό ενσταντανέ φερμένο από τα παλιά έχουν στο νέο επεισόδιο του Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου στην καλύβα τους. Σε αυτό, αν και η γοητευτική παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ζητάει απεγνωσμένα από τον El Profesor μια συγνώμη, τα πράγματα δείχνουν να λειαίνοντα στη μεταξύ τους σχέση.

«Καθώς μιλούσα με τον Σπύρο, τον έπιασε ένα χαζογελάκι και του είπα πως δεν είναι αστείο αυτό που συμβαίνει μεταξύ μας γιατί πρέπει να μου ζητήσει συγνώμη. Με κοιτούσε όμως με ένα βλέμμα… Το παλιό βλέμμα του Σπύρου… Απλά με κοιτούσε, χάζευε. Του μιλούσα και αυτός χάζευε. Αισθάνθηκα ξανά ένα άλλο vibe από τον Σπύρο, αυτό το παλιό το vibe που θέλει να με αγκαλιάσει, να με φιλήσει και να με προστατεύσει».

«Το να μιλάω με τον Σπύρο και να με προσέχει και να με προστατεύει μου έχει λείψει πάρα πολύ και νιώθω ότι μπορώ να το ξανακερδίσω άμα θέλω. Νομίζω ότι ήδη το έχω καταφέρει με απλή συζήτηση. Δεν ξέρω γιατί αλλά ο Σπύρος μού φάνηκε πολύ ανοιχτός στο να μπορέσει να γυρίσει όλο αυτό που είχαμε και μου έχει λείψει πολύ. Με είχε στεναχωρήσει πάρα πολύ το γεγονός που είχε συμβεί μεταξύ μας και αυτό με έκανε κιόλας να θυμώνω. Είχα νευριάσει πάρα πολύ. Είναι δυνατόν να έχω επιλέξει έναν σύντροφο, ο οποίος δεν παραδέχεται το λάθος του; Ήμουν έξαλλη αλλά το παραδέχθηκε, ζήτησε συγγνώμη και μου άρεσε αυτό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ