Survivor: Άρχισε να πίνει ο Γκιουλέκας και «λύθηκε» η γλώσσα του – «Η Δαλάκα με έβαλε friendzone» – ΒΙΝΤΕΟ

Και έπλυναν τους τόνους ιδρώτα από τα κορμιά τους, και με αρώματα ψεκάστηκαν και τα καλά τους έβαλαν οι παίκτες για το πολυπόθητο πάρτι της ένωσης το βράδυ της Κυριακής στο Survivor.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και οι δυο ομάδες ενώνονται με το βλέμμα στραμμένο στον τελικό. Πριν από την ξέφρενη βραδιά με οικοδεσπότη τον Σάκη Ρουβά και το επίσημο γεύμα μαζεύτηκαν όλοι για ένα κοκτέιλ και χάρη στο αλκοόλ δεν άργησαν να λυθούν οι γλώσσες.

Ο Γιώργος Λιανός πείραξε τον Θοδωρή Γκιουλέκα για το μπάνιο που έκανε μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα χωρίς βέβαια να περιμένει την αποκάλυψη που έσκασε…

«Με την Κατερίνα έχουμε πολύ καλή χημεία στα flags. Η αλήθεια είναι ότι έχει προλάβει να με βάλει friend zone μιας και όταν πήγα να κάνω μία…» άρχισε να λέει ο παίκτης. «Πήγες να κάνεις κίνηση;» ακούστηκε εμβρόντητος ο Γιώργος Λιανός.

«Καμία σχέση… Με είχε προλάβει πριν καν συστηθώ και μου είχε πει “είμαστε σαν αδέρφια”» συνέχισε ο Θοδωρής.

«Δεν θέλω να μάθω παραπάνω λεπτομέρειες γιατί νομίζω ήπιατε το μισό κοκτέιλ και είστε λαλίστατοι» είπε ο Γιώργος Λιανός και έκοψε την κουβέντα.

Το Twitter πιάστηκε από τα χείλη του Γκιουλέκα σχολιάζοντας ότι ταιριάζουν σαν ζευγάρι ενώ πέρασαν από κόσκινο και τις εμφανίσεις όλων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ