Survivor All Star – Νέο παιχνίδι επάθλου: Το φαγητό στα τυφλά και το…παπούτσι του Μπάρτζη

Τηγανιτές πατάτες με κέτσαπ, σαντιγί, μέλι και… σαρδέλες κλήθηκαν να συνδυάσουν οι παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star».

Οι δύο ομάδες του reality επιβίωσης δοκιμάστηκαν στα γνωστά «Παιχνίδια της Καραϊβικής», με έπαθλο πέντε λαχταριστά cup cakes για κάθε διαγωνιζόμενο ξεχωριστά λίγο πριν από τον πρώτο ατομικό αγώνα ασυλίας.

Αυτή τη φορά οι 8 εναπομείναντες παίκτες δεν κλήθηκαν να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις γνώσεων, όπως συνηθίζεται, αλλά να καταφέρουν να μεταφέρουν με το στόμα μερικά μπαλάκια του τένις στο σωστό καλάθι.

Όλο αυτό όμως έπρεπε να γίνει με δεμένα μάτια, χωρίς χέρια και αφού πρώτα… γευτούν περίεργους συνδυασμούς φαγητών.

Οι αντιδράσεις των παικτών κατά την όσφρηση και τη δοκιμή των φαγητών ήταν ξεκαρδιστικές, με αρκετούς από αυτούς να μη δείχνουν να πτοούνται από τους αταίριαστους συνδυασμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες να προσπαθούν από τη μία να κερδίσουν και από την άλλη να έχουν λυθεί στα γέλια.

Η Σταυρούλα δεν άντεξε και έφαγε το μπισκότο αντί να πιάσει το μπαλάκι.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Μπόγδανος επικεντρώθηκε στο φαγητό και όχι στο να πιάσει το μπαλάκι.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την άλλη καταβρόχθισε τις σαρδέλες με έναν μοναδικό συνδυασμό που περιελάμβανε… σαντιγί και μέλι.

Τα «τυχερά» του είχε και ο Ηλίας, ο οποίος γεύτηκε το παπούτσι του Μπάρτζη…

Πάντως, νικήτρια αναδείχθηκε η Κόκκινη Ομάδα με σκορ 5-4, απολαμβάνοντας το γλυκό έπαθλο του Survivor.

Μόλις τελείωσε το παιχνίδι, οι 8 παίκτες οδηγήθηκαν στον στίβο μάχης για να ριχτούν στον πρώτο ατομικό αγώνα ασυλίας της χρονιάς κι όπως τους υπενθύμισε ο Γιώργος Λιανός, ο νικητής του αγώνα ασυλίας δεν θα μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ