Survivor All Star: «Επικίνδυνος ο Μαρτίκας» – Η σπόντα του Κόρομι για τον φαρμακοποιό και τα «μαγειρέματα» 

Εκτός Survivor All Star βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος μίλησε σήμερα για το παρασκήνιο του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ έριξε και τα «καρφιά» του για παίκτες που προκαλούν εντάσεις και πολλά σχόλια.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star επιβεβαίωσε ότι γίνονται «μαγειρέματα» μεταξύ των παικτών. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» είπε συγκεκριμένα: «γενικά συναντιόντουσαν άτομα εκτός ομάδων, που δεν επιτρεπόταν», ενώ εξήγησε ότι αυτό γινόταν «με σκοπό πιο πολύ τα “μαγειρέματα”. Που έλεγαν ότι “εγώ δεν τον έχω δει επειδή δεν μας επιτρέπει η παραγωγή” και λέω “μεγάλε το βράδυ μαζί ήσασταν”. Όταν γινόταν ο έλεγχος άμα σε έπιαναν σου λέγανε ότι “δεν επιτρέπεται αυτό, μην σε ξαναδούμε”, αλλά μεταξύ μας, εμείς τσακάλια είμαστε, τα βλέπαμε».

Ερωτηθείς για το «φαινόμενο» Τάκη Καραγκούνια, ο Γιώργος Κόρομι απάντησε: «Είπα στον Τάκη ότι δεν δέχομαι την συγγνώμη του, από τη στιγμή που είναι 50 χρονών κι εγώ 36, είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, δεν είμαστε παιδάκια, δεν είμαστε 15 χρονών να πω ότι του ξέφυγε, έχουμε γνώση του τι λέμε».

«Δεν δέχτηκα την συγγνώμη, γιατί η επίθεση ήταν εσκεμμένη και πήγε να μου την φέρει», ενώ πρόσθεσε πως ο Τάκης ήθελε να προκαλέσει εντυπώσεις. Μάλιστα, έκανε λόγο για ανήθικη κίνηση από την πλευρά του Τάκη Καραγκούνια.

«Επικίνδυνος ο Μαρτίκας»

Ο Γιώργος Κόρομι ερωτήθηκε και για τον Σπύρο Μαρτίκα, έναν εκ των πιο πολυσυζητημένων παικτών του ριάλιτι επιβίωσης.

«Αστέρας. Από τις δυο ώρες που κρατάει ένα Συμβούλιο, η μία είναι δικιά του… Του αρέσει να μιλάει, έχει λέγειν, τα λέει ωραία. Τα έχει σκεφτεί όλα πριν μιλήσει. Απλά άμα τον πιάσεις αδιάβαστο, του πεις κάτι που εκείνη την στιγμή δεν το έχει σκεφτεί, γουρλώνει τα μάτια και μένει παγωτό. Είναι φανταστικός», ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση εάν ο Μαρτίκας είναι ένας επικίνδυνος παίκτης, απάντησε: «είναι επικίνδυνος και στο αγωνιστικό και άμα σε πιάσει στο στόμα του είναι πάλι επικίνδυνος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ