Κοζάνη: Αστυνομικός έπιασε κακοποιούς που πήγαν να κλέψουν το σπίτι του

Σε… λάθος σπίτι μπήκαν να κλέψουν το πρωί της Τρίτης(23/5) τρία άτομα στην Κοζάνη. Οι επίδοξοι διαρρήκτες επιχείρησαν να εισέλθουν στο εσωτερικό διαμερίσματος, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του και τράπηκαν σε φυγή.

Έγκλημα στην Κοζάνη: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την ηλικιωμένη μητέρα του

Σύμφωνα με το kozanimedia ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έτυχε να είναι αστυνομικός και ενεργώντας προσεκτικά, τους αιφνιδίασε, συνέλαβε τον έναν εξ αυτών και ειδοποίησε το Κέντρο. Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης  οι δύο δράστες, οι οποίοι όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν συστήσει ομάδα με σκοπό την τέλεση κλοπών.

Επιπλέον, οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν μία γυναίκα, η οποία ενεργούσε ως τσιλιαδόρος. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -3- κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των -130- ευρώ και διάφορα σύνεργα κλοπής.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ