Survivor All Star – Μάριος και Καρολίνα για την κρυφή συνάντησή τους: «Αυτό που έχουμε δεν αφορά κανέναν»

Μάριος-Καρολίνα

Η κρυφή συνάντηση της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και τα όσα ακολούθησαν μονοπώλησαν το τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου, οι δύο παίκτες αναφέρθηκαν στο συμβάν. Αρχικά, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είπε:

«Όταν μιλάμε για αγάπη μιλάμε για το ότι η αγάπη δεν έχει όρια, δε μας έχουν βάλει όρια στο να μη βλέπουμε τους αντιπάλους μας και τα λοιπά, είναι ανθρώπινο κατά βάση. Πραγματικά δεν μπορώ να υποσχεθώ αν θα ξαναγίνει και κατά πόσο θα φάει την ποινή όλη η ομάδα, γιατί όταν υπάρχει αγάπη δεν υπάρχει όριο».

Όσον αφορά τα σχόλια της Ασημίνας Χατζηανδρέου, η οποία έκανε μία αναφορά στη σχέση της Καρολίνας εκτός παιχνιδιού, τόνισε:

«Το τι θέλω εγώ, πώς το θέλω εγώ, αφορά εμένα. Οι φωνές οι περαιτέρω ας μείνουν στην άκρη παρακαλώ. Το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του αφορά εκείνον γι’ αυτό λέγονται προσωπικά. Το μόνο που μπορώ να δώσω μια δικαιολογία είναι στο νεαρό στην ηλικία της Ασημίνας, που βγαίνει και λέει για τις σχέσεις μου και τα λοιπά. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαβάλλει την σχέση του άλλου, τι να πω “δεν μου αρέσει;”, το θεωρώ κατινιά».

Από την πλευρά του, ο Μάριος υποστήριξε: «Το τι έγινε, πώς, γιατί και τι έχουμε στο μυαλό μας δεν χρειάζεται να το μοιραζόμαστε με όλο τον κόσμο. Αν έχω προσωπικά με την Καρολίνα είναι δικό μου θέμα και δικό της. Σέβομαι τους κανόνες του παιχνιδιού και δεν θα επαναληφθεί, με στεναχωρεί που δεν ανέφεραν στην καλύβα ότι αυτό τους ενοχλούσε. Θα σεβαστώ και θα συζητήσω την διαφορετική άποψη που έχει ο καθένας». Ο Μάριος σχετικά με την εμπλοκή της Ασημίνας τόνισε: «Δεν έπρεπε να πάρει τον λόγο για κάτι που δεν την αφορά. Μιλάει για να πάρει προβολή, δεν θα έπρεπε να τοποθετηθεί».

Exit mobile version