Survivor All Star: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση – «Πετάγεσαι Τριαντάφυλλε No2»

Χαμός έγινε στο δεύτερο συμβούλιο του Survivor All Star, στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο νέος υποψήφιος για αποχώρηση, αυτή τη φορά, ήρθε από την ομάδα των Διασήμων, καθώς οι Μαχητές κατάφεραν στο flag race να πάρουν τη νίκη με 10-9.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ψηφίστηκε σχεδόν από όλους τους συμπαίκτες του κι έτσι θα κάνει… παρέα στον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών.

Οι συμπαίκτες του φαίνεται ότι τον θεωρούν αρκετά αδύναμο αγωνιστικά, οπότε οι περισσότεροι ψήφοι πήγαν σε βάρος του.

«Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι με αδικεί. Δεν ξέρω γιατί τόσοι συμπαίκτες μου με ψήφισαν. Και θα είναι μεγάλο ψέμα εάν πουν ότι θα είναι αγωνιστικά», είπε στην αρχή ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Δεν δίστασε να αντιδράσει και να θεωρήσει ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχε λιγότερες νίκες και θα έπαιρνε να πάρει τις περισσότερες ψήφους.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ανέβηκαν οι τόνοι για τον τρόπο που «χαντάκωσαν» τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο Νίκος Μπάρτζης δεν μπόρεσε να αντισταθεί και χαρακτήρισε τον Τάκη Καραγκούνια ως νέο «Τριαντάφυλλο» που πετάγεται και λέει τη γνώμη του χωρίς να τον ρωτήσουν.

Τριαντάφυλλος: Η σκληρή απάντησή του στον Νίκο Μπάρτζη

Την δική του απάντηση θέλησε να δώσει ο Τριαντάφυλλος στον Νίκο Μπάρτζη με αφορμή το σχόλιο του δεύτερου στο συμβούλιο του Survivor All Star.

Έτσι, λοιπόν, ο Τριαντάφυλλος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο με τον Νίκο Μπάρτζη και απαντά στην «κακία» του.

«Σου έβαλα 2.500 κόσμο γιατί μου ζήτησες να σε βοηθήσω και το έκανα με όλη μου την καρδιά. Και εσύ σήμερα έβγαλες κακία για εμένα και πονηριά. Γιατί κόσμε είναι έτσι ο κόσμος μας; Πόσο σου λείπω ρε Νίκο δηλαδή; Εμένα σκέφτεσαι και εκεί;», γράφει στην ανάρτησή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ