Survivor All Star: Αυτοί είναι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δεύτερη σερί ασυλία κέρδισαν οι παίκτες της μπλε ομάδας κι έτσι δυο από τους κόκκινους ψηφίστηκαν προς αποχώρηση από το Survivor All Star.

Μια ομολογούμενος δύσκολη διαδικασία για τους παίκτες καθώς πρόκειται να «χάσουν» έναν ακόμη συμπαίκτη τους. Έτσι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης, είναι η Μελίνα μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Το επεισόδιο της Τρίτης ήταν εκρηκτικό από την αρχή καθώς η συμπεριφορά του Τάκη και η σχέση του με τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας έγινε για άλλη μια φορά θέμα συζήτησης μεταξύ των παικτών.

Το παραβάν που έχει τοποθετηθεί στην καλύβα φαίνεται ότι προκάλεσε ένταση στις δύο ομάδες. «Γιατί Σάκη, σήμερα, να μου κάνεις εμένα όλη αυτή την κουβέντα και να μου πεις ότι κάνω εντάσεις; Όταν τον ρωτάω «πότε έκανα εντάσεις όταν βγήκα υποψήφιος;», μου λέει ότι δεν κάνω εντάσεις! Τι φάσκεις και αντιφάσκεις; Αυτά που λες τα βλέπω, τα βλέπουνε, τα ακούνε. Είναι δυνατόν να λες ότι είμαι έντονος χαρακτήρας αλλά δεν κάνω εντάσεις και δεν φέρνω πρόβλημα στην ομάδα;

Γιατί να το αναφέρεις τότε; Εγώ πιστεύω ότι το αναφέρεις γιατί είσαι πιο κοντά με τον Κόρο, δεδομένο και κατανοητό αυτό και σεβαστό από μένα. Όμως μην τα κάνεις αυτά για τα μάτια του κόσμου γιατί εκεί ψιλονευριάζω. Το να προσπαθείς να κάνεις εντυπώσεις και ο Βασάλος, άθελα του, να μπαίνει σε αυτό το τριπάκι για να το παίξει καλός σε όλους δεν μου αρέσει», ήταν η απάντηση του Τάκη σχετικά με την αντίδρασή του ενώ η ένταση μεταφέρθηκε και στην παραλία με τον Τάκη να αρπάζεται με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ενώ δεν έλειψε και η ένταση με τον Νίκο Μπάρτζη.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (17-05) που θα είναι και το τελευταίο της εβδομάδας λόγω εκλογών θα δούμε ποιος θα αποχωρήσει με φαβορί μέχρι αυτή την ώρα να είναι ο Κόρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ