Survivor All Star: «Αυτό ήταν κακία» – Τι είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα και τον έριξε ψυχολογικά

Πολλά φαίνεται πως είναι τα προβλήματα στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor All Star.

Survivor All Star: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε – «Η ζωή είναι έξω» – ΒΙΝΤΕΟ

Στο επεισόδιο του Σαββάτου, η Ελευθερία Ελευθερίου έριξε μια «βόμβα» για τον Στάθη Σχίζα. «Δεν μας έφταναν όλα, προέκυψαν και άλλα χειρότερα. Ο Στάθης αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει κάτι πάρα πολύ άσχημο» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Εκεί που ήταν μια χαρά η ψυχολογία μου, ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μου δίνει ένα “χαστούκι” και μου ρίχνει την ψυχολογία στα πατώματα, με κάποια λεγόμενα που μου είπε. Μου το ξεκίνησε “Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι”. Την ρώτησα περί τίνος πρόκειται, μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω “για ποιον λόγο μου το λες τώρα αυτό;”. Μου λέει, λοιπόν, “μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν και συζητήσαμε πριν τον αγώνα, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο”. Οπότε της λέω “θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά και για αυτό το λες”», είπε ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα.

Survivor All Star: Χαμός με την κίνηση του Νίκου Μπάρτζη

«Αυτό που μου έκανε η Ελευθερίου πραγματικά δεν το περίμενα, ειδικά από αυτήν! Έχω αναγουλιάσει από την κακία του κόσμου. Αυτό ήταν κακία, δεν ήταν πονηριά. Ήταν κακία», τόνισε με έντονο ύφος ο Στάθης Σχίζας, μιλώντας στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη στην παραλία των Διασήμων.

Από την πλευρά της, η Ελευθερία Ελευθερίου σε διάλογο που είχε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε πως η αποκάλυψη στον Στάθη αφορούσε την σύντροφό του.

Survivor All Star: «Πάγωσαν» οι παίκτες με την Ελευθερία Ελευθερίου – Άφαντος ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

«Δεν θέλω να πω, είναι προσωπικό του Στάθη. Είπα κάτι που δεν έπρεπε. Δεν θέλω να το πω, επειδή αυτή η κοπέλα δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι. Είναι η κοπέλα του που είναι έξω», είπε η τραγουδίστρια εννοώντας την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Αν ο Στάθης θέλει να το αναφέρει, αυτό είναι διαφορετικό. Όταν λέω εγώ κάτι σε έναν άλλον προσωπικά, όμως, δεν θέλω να το αναφέρω. Απλά θέλω να αναφερθώ στο ότι μπήκα μέσα και του έφτιαξα την ψυχολογία. Δεν μπορώ να καταλάβω τώρα γιατί ο Στάθης το κάνει αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει κολλήσει με τον Μπάρτζη και έχει ακολουθήσει όλο αυτό το παιχνίδι μιας άσχημης στρατηγικής, λασπώνοντας όλους εμάς με ψευδή στοιχεία και λόγια, χωρίς να σέβονται ότι κάποιοι από εμάς έχουν έξω οικογένεια, παιδιά, γονείς. Εκθέτει τις ζωές μας, το τονίζω για άλλη μια φορά, πάνω σε ψευδή λόγια. Σε μένα, Στάθη; Ωραίο το αγωνιστικό και όλα αυτά αλλά τι να το κάνεις όταν πηγαίνεις στους αγώνες και δεν έχεις ψυχολογία; Πήγαμε στον αγώνα για έπαθλο φαγητού, έχουμε να φάμε δέκα μέρες και ο Στάθης πούλησε τον αγώνα λέγοντας ότι πονάει το κεφάλι του. Τον βλέπαμε να γελάει πηγαίνοντας στη γιατρό και χαιρόταν που μας έβλεπε να αγωνιζόμαστε μόνοι μας. Πούλησε όλη την ομάδα.», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ