Survivor 2024 trailer 11/2: Χαμός με την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή – «Θέλω να δω τα μούτρα Παππά, Ασημίνας και Δαλάκα»

Με ενδιαφέρον περιμένουν οι τηλεθεατές το επεισόδιο του Survivor 2024 που θα προβληθεί την Κυριακή καθώς στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μπαίνει ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες όλων των κύκλων, ο Τζέιμς Καφετζής.

Ο Γιώργος Λιανός είχε επιβεβαιώσει τις προηγούμενες μέρες την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο παιχνίδι, ανακοινώνοντας στους παίκτες του Survivor τις εξελίξεις.  Οι δύο παίκτες βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, και σε λίγες ώρες θα τους δούμε στις οθόνες μας.

Το trailer με την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή στο παιχνίδι, έχει κυκλοφορήσει και “προδίδει” την είσοδό του στο Survivor την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Στο πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε, βλέπουμε τον παίκτη να κλείνει το μάτι στο κοινό, ενώ από πίσω ακούγονται οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά, ο οποίος είχε πει: Θα ήθελα να δω τον Λεμπρόν, αλλά όχι τον Τζέιμς.

Στο trailer για το επεισόδιο της Κυριακής, η Δώρα Νικολή λέει χαμογελαστή στην κάμερα ότι «Θέλω να δω τα μούτρα του Παππά, της Ασημίνας και της Δαλάκα που θα δουν απέναντί τους τον Τζέιμς και την Σταυρούλα».

Παράλληλα, στο trailer βλέπουμε το πρώτο run μεταξύ Καφετζή και Παππά, ενώ παράλληλα στο συμβούλιο γίνεται χαμός με το όνομα που ανακοινώνει για 1ο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ