Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστός παρουσιαστής

Το αγοράκι που απεικονίζεται σε ηλικία 11 ετών να είναι σημαιοφόρος σε σχολική παρέλαση, μεγαλώνοντας επέλεξε να γίνει δημοσιογράφος, ενώ στη συνέχεια της καριέρας του τον κέρδισε η ψυχαγωγία.

Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; – Είναι από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς της γενιάς του

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι Ελληνίδα ηθοποιός – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Κώστα Τσουρό στην παιδική του ηλικία!

Ποιος είναι ο Κώστος Τσουρός

Ο Κώστας Τσουρός γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου του 1982 στην Αθήνα και κατάγεται από την Σκιάθο και τη Ζαγορά του Πηλίου.

«Μικρός όταν αναλάμβανα να κάνω κάτι θα το έβγαζα εις πέρας ο κόσμος να χαλάσει. Πάντα αυτό έχω στο μυαλό μου. Πάντα ήθελα την αποδοχή, να αποδείξω ότι κάτι μπορώ να κάνω. Όταν έβλεπα την αδελφή μου να πετυχαίνει πράγματα ήθελα να τα κάνω και εγώ για να βγάλω τους γονείς μας ασπροπρόσωπους», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Πολλά πράγματα τα έκανα για τους γονείς μου και κυρίως τον πατέρα μου, που ήταν ναυτικός και έλειπε, για να του δείξω ότι τα κατάφερα. Δεν έχω πει στον πατέρα μου ότι πολλά τα έχω κάνει για εκείνον… Είμαι χαρούμενος που πια ο πατέρας μου είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους. Ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου», είχε προσθέσει.

Σχετικά με την σχέση που έχει με την μητέρα του είχε πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! ότι: «Έχει περάσει από πολλά κύματα η σχέση μας. Θυμάμαι στην εφηβεία να της λέω «μη με φιλάς και μας δει ο κόσμος», ξέρεις όλα αυτά που κάνουν τα μικρά αγόρια, αλλά είμαι πολύ παιδί της μαμάς. Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός και έλειπε πολύ από το σπίτι και η μητέρα μου χρειάστηκε να μεγαλώσει μόνη της ουσιαστικά εμένα και την αδελφή μου. Αυτό μας έδεσε περισσότερο και της χρωστάω αυτό που είμαι σήμερα».

Ο Κώστας Τσουρός είναι απόφοιτός της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Ξεκίνησε την καριέρα του στην δημοσιογραφία στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα στα δελτία ειδήσεων και το πρώτο του ρεπορτάζ ήταν εκκλησιαστικό.

Το 2010 ο Κώστα Τσουρός μεταφέρεται στο οικονομικό ρεπορτάζ και αργότερα ξεκινά να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα, καθώς και το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο “ΝΕΤ παντού”.

Το 2013, έπειτα από περίπου 10 χρόνια στη δημόσια τηλεόραση, μετακομίζει στον ANT1, στον οποίο αρχίζει να κάνει ρεπορτάζ για τα δελτία ειδήσεων.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη είχε περιγράψει και το πώς κάποια στιγμή, κατά την διάρκεια της καριέρας του, κλήθηκε να εκφωνήσει τη δολοφονία συγγενικού του προσώπου.

Συγκεκριμένα είχε εξηγήσει: «Έχει τύχει να εκφωνήσω τη δολοφονία της θείας μου χωρίς να το ξέρω στις ειδήσεις. Δολοφονήθηκε η θεία μου στη Σκιάθο, εγώ το είχα πει σαν είδηση ότι έγινε ένα έγκλημα στην Σκιάθο, χωρίς να ξέρω ότι αφορά στη θεία μου. Αυτά συμβαίνουν.

Όταν είσαι δημοσιογράφος και ασχολείσαι με το ρεπορτάζ μπορούν να συμβούν τέτοια πράγματα, απλά πρέπει να είσαι επαγγελματίας. Εκείνη τη στιγμή δεν το ήξερα. Όταν έμαθα πως πρόκειται για τη θεία μου, κατέρρευσα. Αλλά και πάλι έπρεπε να κάνω τη δουλειά μου. Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, μαθαίνεις να αποστασιοποιείσαι από τα πράγματα».

Το 2015 μεταπηδά από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία και συμμετέχει στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ANT1 “Το Πρωινό”, με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά.

Επίσης, το 2018 έλαβε μέρος στον έκτο κύκλο του show χορού “Dancing with the Stars”, ο οποίος προβλήθηκε στον ANT1.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 ξεκινά να συμμετέχει στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha “Καλύτερα δε γίνεται”, την οποία παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού. Στην εκπομπή παρέμεινε για 3 χρόνια.

Από το 2021 έως και το 2023 ήταν στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη, στην infotainment εκπομπή του Mega “Mega Καλημέρα”.

Φέτος, ο Κώστας Τσουρός παρουσιάζει την δική του εκπομπή στο Mega, με τίτλο “Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα!”.

Στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, μιλώντας για το γεγονός πως πλέον είναι κεντρικός παρουσιαστής, είχε πει: «Αυτοσκοπός δεν ήταν αλλά είναι η φυσική εξέλιξη ενός ανθρώπου. Νιώθω ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Κάθε εμπόδιο για καλό.

Πάντα γινόταν μία καραμπόλα και δεν γινόταν. Ένιωθα απογοήτευση γιατί υπήρχαν συζητήσεις και έφτανες στην πηγή χωρίς να πιεις νερό».

«Έφαγα τρικλοποδιές, αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο χώρος μας είναι πολύ ανταγωνιστικός, υπήρξαν πισώπλατα μαχαιρώματα. Έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα και τραγικά που θίγουν την υπόληψή μου. Με είχαν μπλέξει σε ιστορίες που δεν ήμουν εγώ», είχε σημειώσει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε αναφερθεί και στην ψυχοθεραπεία που κάνει, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Κάνω ακόμα ψυχοθεραπεία. Οι κρίσεις πανικού δεν φεύγουν. Έχω μάθει να τις διαχειρίζομαι… Η ψυχοθεραπεία πολλά κάνει.

Απλά έρχονται συνέχεια πράγματα που μαθαίνεις για τον εαυτό σου και τους γύρω σου, που σε βγάζουν λίγο από τη διαδρομή της ψυχοθεραπείας και του λόγους που έχεις ξεκινήσει, αλλά όλα καλά είναι. Τα θέματα με τον πατέρα μου σε εσένα τα είπα πρώτη φορά και από τότε τα λέω συνέχεια. Πάντα ό,τι περνάμε στην παιδική μας ηλικία, το κουβαλάμε μέχρι να πεθάνουμε. Απλά το διαχειρίζεσαι».

Την φωτογραφία από την παιδική του ηλικία την είχε ανεβάσει ο ίδιος ο Κώστας Τσουρός στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram στις 25 Μαρτίου του 2021.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ