Survivor 2024 – Spoiler 10/4: Αυτή είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

Χρύσα, Aira και Δώρα είναι οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση από το Survivor. Mπλε και κόκκινοι θα τρέξουν στον στίβο μάχης για την πολύ σημαντική τέταρτη ασυλία της εβδομάδας με τα πνεύματα να είναι ιδιαιτέρως οξυμένα.

Survivor 2024 – Trailer 10/4: «Σας είδα ότι μιλάγατε για τον πάγκο μας» – Χαμός στο ριάλιτι

Όπως είναι ήδη γνωστό, η γυναικεία αποχώρηση θεωρείται δεδομένη και ο Θεόδωρος Τουρκογεώργος κατάφερε να αποφύγει τη μονομαχία αυτή την εβδομάδα Κατά συνέπεια, το μόνο που μένει να μάθουν οι λάτρεις του ριάλιτι επιβίωσης είναι το όνομα της τέταρτης μονομάχου.

Με τις επιλογές για την 4η υποψηφιότητα να είναι πολύ περιορισμένες είναι αρκετά τα πρόσωπα που φορτσάρουν δυναμικά προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία τους. Ωστόσο, δεν μάχονται όλα τα μέλη μίας ομάδας με το ίδιο σθένος και το γεγονός αυτό δημιουργεί ακόμη περισσότερη ένταση.

«Exathlon»: Αυτό  είναι το νέο ριάλιτι που θα αντικαταστήσει το Survivor στο Σκάι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν 

Ο Γιώργος Γκιουλέκας μπαίνει ξανά στο στόχαστρο των συμπαικτών του για τη φιλία του με τον James Καφετζή, σε σημείο που ο δεύτερος να εκτιμά ότι τον ζηλεύουν οι Survivors.

Από τη στιγμή λοιπόν, που οι κόκκινοι θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να ψηφίσουν μια γυναίκα από την ομάδα τους θα πρέπει να προβούν κυριολεκτικά σε χειρουργικές» κινήσεις και να σκεφτούν με σύνεση και όχι συναισθήματα τη γυναίκα από τους διάσημους, που δε μπορεί να φέρει νίκες.

Survivor: Δεν υπήρχε άλλη επιλογή και την έστειλαν στον τάκο – ΒΙΝΤΕΟ

Στον παρόντα χρόνο η πιο αδύναμη διάσημη παίκτρια είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Ο τραυματισμός της δεν τη βοηθάει καθόλου αγωνιστικά και παρά το γεγονός, πως η Ασημίνα έχει ξανά μπει στα run δεν φέρνει τα αποτελέσματα που επιθυμεί.  Επομένως, οι διάσημοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να την ψηφίσουν σήμερα και εν τέλει η Χατζηανδρέου να είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση η οποία όπως φαίνεται και στο τρέιλερ είναι μέσα στα νεύρα κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού εξαιτίας της φιλίας Γκιουλέκα-James καθώς θεωρεί ότι διαρρέουν μυστικά της ομάδας της στην αντίπαλη ομάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα η οποία αναμένεται να κερδίσει την τέταρτη ασυλία θα είναι η Μπλε.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ