Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!

50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.

– Ποιο εσπεριδοειδές λέγεται και πόμελο;

– Κυρίως ποιο μυρωδικό αξιοποιείται στις αγκινάρες αλά πολίτα;

– Πότε εντάχθηκε το αρνάκι Ελασσόνας στα προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ);

– Ποια είναι η πιο καλλιεργούμενη ποικιλία ελιάς στην Ελλάδα;

– Ποιο θεωρείται το πλέον γνωστό παραδοσιακό ελληνικό κρασί;Την Κυριακή 4 Απριλίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ