TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!
50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Ποιο εσπεριδοειδές λέγεται και πόμελο;
– Κυρίως ποιο μυρωδικό αξιοποιείται στις αγκινάρες αλά πολίτα;
– Πότε εντάχθηκε το αρνάκι Ελασσόνας στα προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ);
– Ποια είναι η πιο καλλιεργούμενη ποικιλία ελιάς στην Ελλάδα;
– Ποιο θεωρείται το πλέον γνωστό παραδοσιακό ελληνικό κρασί;Την Κυριακή 4 Απριλίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.