Στη Βόρεια Εύβοια με τον Ελληνικό 93.2 και τον Κωστή Μαραβέγια

Φέτος, ο Ελληνικός 93.2 ταξίδεψε μαζί με 10 τυχερά ζευγάρια στη Βόρεια Εύβοια για μια αποκλειστική συναυλία με τον Κωστή Μαραβέγια.

Την Κυριακή 11 και Δευτέρα 12 Ιουνίου,  η παρέα του Ελληνικός 93.2 και 20 τυχεροί ακροατές ταξίδεψαν προς τη Βόρεια Εύβοια, απολαμβάνοντας την πιο ξεχωριστή εμπειρία του φετινού καλοκαιριού. Οι ακροατές είχαν την ευκαιρία να γίνουν μια παρέα με τους αγαπημένους τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, να περιπλανηθούν στα όμορφα χωριά της Βόρειας Εύβοιας, ανάμεσα σε μια φύση που συνεχώς αναγεννιέται και να ακούσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές ζωντανά από τον χώρο του Club Agia Anna!

Στη συνέχεια και μετά από μια μέρα γεμάτη βουτιές, φαγητό και ήλιο, η ομάδα του Ελληνικός 93.2 και οι παραγωγοί έβαλαν τα καλά τους και συνόδευσαν τους 20 τυχερούς ακροατές στην παραλία της Αγίας Άννας και του Thalatta Seaside Resort, όπου είχαν την μοναδική ευκαιρία να παρεβρεθούν σε μια αποκλειστική συναυλία του Κωστή Μαραβέγια πάνω στο κύμα, αλλά και να πρωταγωνιστήσουν στο νέο του video clip για το τραγούδι «Κυριακή Εκδρομή».

Ο σπουδαίος ερμηνευτής «ταξίδεψε» την παρέα του Ελληνικός 93.2 με το ακορντεόν του σε μια ονειρική κυριακάτικη εκδρομή, αφήνοντας πίσω το παρελθόν, ζώντας το παρόν και ατενίζοντας το μέλλον. Μέσα σε μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, ανάμεσα στο βουνό και στη θάλασσα, όλοι μαζί έγιναν μια μεγάλη παρέα και με μια φωνή τραγούδησαν όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Η νέα καλοκαιρινή καμπάνια του Ελληνικός 93.2 έχει στόχο την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της Βόρειας Εύβοιας και την αναβίωση της ως τουριστικό προορισμό. Με ραδιοφωνικές αναφορές, μέσα από τις εκπομπές των παραγωγών που μεταδίδονταν ζωντανά στο ραδιόφωνο και τα social media αλλά και τα πλάνα από το νέο video clip του Κωστή Μαραβέγια, η ομάδα του Ελληνικός 93.2 πρόβαλε τις ομορφιές της Βόρειας Εύβοιας και τις ιστορίες των ανθρώπων της.

Ο Ελληνικός 93.2 ευχαριστεί την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την πολύτιμη στήριξή της, το Club Agia Anna και το Thalatta Seaside Resort για την υπέροχη φιλοξενία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης στα Goody’s Burger House, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Ευβοίας και το Αρεθούσα Tours, καθώς και σε όλους εσάς που συμμετείχατε στον διαγωνισμό δίνοντας μας κίνητρο για τις επόμενες μουσικές εξορμήσεις.

Φέτος ο Ελληνικός 93.2, στηρίζει, αγαπάει, ταξιδεύει στη Βόρεια Εύβοια και χαρίζει απλόχερα όμορφες στιγμές γεμάτες, μουσική… και Ελλάδα!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ