Σίσσυ Χρηστίδου: Κατάθεση ψυχής για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

Σε κατάθεση ψυχής προχωρά σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK η Σίσσυ Χρηστίδου αναφερόμενη στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η μητέρα της.

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η παρουσιάστρια, η μητέρα της είχε διαγνωστεί με λευχαιμία. Ήταν η εποχή που η εκπομπή της στο Open σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις και άπαντες σχολίαζαν το πόσο καλά είχε διαχειριστεί το θέμα με το ελληνικό #metoo.

«Επειδή είχα σταματήσει να είμαι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και στο Youtube, όσοι με ακολουθούν στενά είχαν καταλάβει ότι κάτι περίεργο γίνεται», δηλώνει στη συνέντευξή της η Σίσσυ Χρηστίδου και συμπληρώνει: «Εννοείται πως δεν χρησιμοποιώ ποτέ τον αέρα της εκπομπής για προσωπικά μου θέματα, ό,τι δικό μου θέλω να επικοινωνήσω το κάνω από τα social – θα το έκανα μόνο αν επηρέαζε τη δουλειά και έπρεπε να εξηγήσω τους λόγους. Γι’ αυτό και όταν πια ολοκληρώθηκε η σεζόν αποφάσισα να ανεβάσω το βίντεο στο Youtube» εξομολογείται η παρουσιάστρια που ανήκει, πλέον, στο δυναμικό του MEGA.

«Περάσαμε πολύ δύσκολα. Μίλησα δημόσια αφού τελείωσε η εκπομπή γιατί δεν ήθελα να γίνει το επίκεντρο», προσθέτει.

«Φυσικά και ένιωσα πολλές φορές να λυγίζω, όχι όμως στον τηλεοπτικό αέρα. Προσπάθησα ως επαγγελματίας να ανταπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα», επισήμανε και πρόσθεσε: «Περάσαμε πάρα πολλά, δεν ήταν μόνο η ασθένεια της μητέρας μου, αλλά είχαμε και άλλες ατυχίες. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά είχαν νοσήσει και οι δύο μου γονείς με κορονοϊό, νοσηλεύονταν σε διαφορετικά νοσοκομεία. Δεν μπορούσαμε να τους δούμε από κοντά, τους χαιρετούσαμε από τα παράθυρα».

Από την ημέρα που η Σίσσυ Χρηστίδου γνωστοποίησε την κατάσταση της μητέρας της, φυσικά με τη συγκατάθεση της, την προσέγγισαν πολλοί άνθρωποι που ζουν παρόμοιες καταστάσεις. «Και μέσα στο νοσοκομείο γνώρισα πολλούς ανθρώπους, και μάλιστα νέους, που έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες ασθένειες. Μέχρι τότε δεν ήμουν καθόλου εξοικειωμένη γιατί στο περιβάλλον μας δεν είχαμε τέτοια περιστατικά. Ο κόσμος με στήριξε, με αγκάλιασε, μου έδωσε δύναμη. Η δημοσιοποίηση αυτής της δύσκολης κατάστασης άλλαξε όλη την οπτική μου κι αυτό είναι το μεγάλο δώρο που σου δίνουν τα social media. Όταν χρειάστηκε αίμα η μητέρα μου ή και το νοσοκομείο για άλλους ανθρώπους, το δημοσιοποίησα και ήρθαν πάρα πολλοί άνθρωποι για να μας βοηθήσουν. Ήταν πολύ συγκινητικό», είπε ακόμη.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια για την αντίδρασή της στα λεγόμενα της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Τη δική της απάντηση έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου σε χρήστη του twitter που την κατηγόρησε γιατί δεν απάντησε στα όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη καλεσμένη στην εκπομπή της.

Όπως απάντησε η παρουσιάστρια του Mega “λυπάμαι που περίμενες απαντήσεις, από τη θέση αυτή κάνω ερωτήσεις.Όσον αφορά την θέση μου ήταν ξεκάθαρη. Αν περίμενες να βρίσω την καλεσμένη μου δεν θα το έκανα ποτέ.Διαχωρίστηκα, προσπάθησα να εξηγήσω και τοποθετήθηκα. Αφού ήταν λίγο,αν τη συναντήσεις μπορείς να κάνεις το “πολύ””.

Σημειώνεται πως ο χρήστης του twitter έγραψε στη Σίσσυ Χρηστίδου: “Λλυπάμαι ειλικρινά που στα κρίσιμα σημεία ΔΕΝ απάντησες, που δεν μπόρεσες να αρθρώσεις 1 σωστό λόγο απέναντι σε όσα έλεγε η #κωνσταντινιδου, η οποία έβαλε στο ίδιο τσουβάλι τις αδυναμίες και τις ντροπές μας με τους βιασμούς του Φιλιππίδη. Πόσο λίγη ήσουν…”.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που προκάλεσαν σάλο

Μιλώντας στο Mega το πρωί του Σαββάτου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου χαρακτήρισε τον Πέτρο Φιλιππίδη «σπουδαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη».

«Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά», είπε διαχωρίζοντας την ιδιότητα του καλλιτέχνη και του ανθρώπου.

«Αν μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο εγώ δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω» παραδέχτηκε η ίδια ενώ υποστήριξε πως οι άνθρωποι «δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

Παράλληλα η αγαπημένη ηθοποιός συνέχισε αναφερόμενη στον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας: «Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;», αναρωτήθηκε.

Συνέχισε δε λέγοντας: «Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;». Η ίδια σημείωσε όπως αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στη συνέχεια η κυρία Κωνσταντινίδου εξέφρασε την αντίθεσή της σε σχέση με την άτυπη απόφαση να αποσυρθούν από την τηλεόραση τηλεοπτικές δουλειές του Πέτρου Φιλιππίδη, αντιπαραθέτοντας την περίπτωση του Κέβιν Σπέισι και του σκανδάλου που είχε ξεσπάσει στο Χόλιγουντ.

Οι δηλώσεις της προκάλεσαν σάλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ