Σασμός spoiler: Ποιος ηθοποιός “εισβάλλει” στη σειρά – Ο ρόλος του ισοβίτη Τόλη Χρηστάκη

Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά “Σασμός” και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Η είσοδός του στη σειρά φέρνει τα πάνω κάτω, καθώς φαίνεται πως εκτός από τον Καραπάνο, ακόμη ένας ισοβίτης θα επηρεάσει σημαντικά τη ζωή του Αστέρη στη φυλακή.

Ο λόγος για τον Τόλη Χρηστάκη. Τον ρόλο θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Θάνος Μπίρκος.

Ποιος είναι ο Τόλης Χρηστάκης;

Ο Τόλης Χρηστάκης είναι ισοβίτης, συγκρατούμενος του Αστέρη, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή μετά τη δολοφονία του Πετρή.  Ο ισοβίτης, Τόλης Χρηστάκης που θα τον υποδυθεί ο Θάνος Μπίρκος, είναι ένας 50αρης λογιστής που το όνειρό του πάντα ήταν να γίνει ηθοποιός. Σύμφωνα με τον “Τηλεθεατή”, σε άσχετες στιγμές απαγγέλλει ατάκες από διάφορους ρόλους. Όνειρό του να διοργανώσει και να ανεβάσει μία παράσταση στη φυλακή. Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκει κανέναν πρόθυμο να συμμετάσχει.

Πρόκειται για έναν χαρακτήρα υπερκινητικό, με πηγαίο χιούμορ αλλά και ψυχαναγκαστικό με την καθαριότητα και την τάξη. Έχει φτάσει να διατηρεί το κελί του καλύτερο και από το… σπίτι του. Σφυρίζει κεφάτος δημοφιλή τραγούδια περασμένων δεκαετιών ενώ στη φυλακή είναι πάντα διακριτικός. Φροντίζει δηλαδή να μην προκαλεί κανέναν, ενώ σπάνια τον επισκέπτεται μία θεία του.

Μήπως όμως όλα αυτά δεν ισχύουν; Ίσως ο Τόλης να έχει καλά κρυμμένα κάποια μυστικά και έναν περίεργο ρόλο…

Λόγω του ότι είναι συγκρατούμενος του Αστέρη, τον συμβουλεύει για να κάνει τη διαμονή του στη φυλακή λίγο πιο «ευχάριστη», ενώ του συστήνει να βρει έναν καλό δικηγόρο για να πέσει στα μαλακά. Ο Αστέρης στην αρχή θα τον αγνοεί. Στη συνέχεια όμως, τι θα αλλάξει;

Ο ηθοποιός Θάνος Μπίρκος που μπαίνει στη σειρά “Σασμός”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanos Birkos (@thanosbirkos)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ