Σασμός – Spoiler: Οι 4 θάνατοι που θα βυθίσουν στο πένθος το χωριό

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της δραματικής σειράς του Alpha “Σασμός” έχει ξεκινήσει με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τα όσα διαδραματίζονται. Αν βέβαια κάτι είναι σίγουρο, είναι πως έρχονται ακόμα πιο δυνατές σκηνές, ενώ σύμφωνα με το TV24 έρχονται και 4 θάνατοι.

Σασμός – Spoiler: Το σχέδιο δολοφονίας του Παύλου και οι τραγικές απώλειες

Νικηφόρος Σταματάκης

Δεν θα προλάβει ο Νικηφόρος να χαρεί το σμίξιμό του με τον πραγματικό του πατέρα. Παρότι θα δώσει στον Μαθιό την ευκαιρία να δεθούν σαν πατέρας με γιο, θα κάνει ένα τραγικό λάθος παρόρμησης που θα κοστίσει τη ζωή του.

Σασμός: Το συγκλονιστικό spoiler που επιβεβαίωσε η Μαρία Τζομπανάκη

Όταν ακούσει κατά λάθος την Καλλιόπη να λέει στον παπα- Μιχάλη ότι ο Παύλος έβαλε άνθρωπο να σκοτώσει τον παππού του, Βασίλη μέσα στη φυλακή, δεν θα το σκεφτεί περισσότερο και θα πάει να τον βρει στο καφενείο.

Σασμός – Spoiler: Η Βασιλική ζητά από τον Μαθιό να σκοτώσει τον φονιά του Νικηφόρου

Ο Παύλος θα είναι εκεί με τον Λάζαρο, τον Τηλέμαχο και τον Αντρέα. Ο Νικηφόρος θα τον ρωτήσει αν εκείνος έδωσε την εντολή να πεθάνει ο παππούς του και καθώς δεν παίρνει απάντηση, σηκώνει το όπλο να πυροβολήσει τον Παύλο.

Η σφαίρα θα περάσει ξυστά από το χέρι του ενώ την ίδια στιγμή ο Λάζαρος θα τον πυροβολήσει μπροστά στα μάτια των θαμώνων.

Το ασθενοφόρο θα φτάσει αμέσως, ο Μαθιός θα τρέξει να πει στη Βασιλική τα μαντάτα και μαζί θα πάνε στο νοσοκομείο όπου ο Νικηφόρος θα αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η Βασιλική ορκίζεται εκδίκηση απέναντι στον Λάζαρο που θα τον φυγαδεύσει ο Αντρέας.

Λάζαρος

Η γραμμή ζωής του θα λιγοστέψει μόλις πυροβολήσει τον Νικηφόρος. Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος θα θελήσουν να τον βγάλουν εκτός χώρας όμως δεν θα προλάβουν. Η αστυνομία παρακολουθεί κάθε τους κίνηση. Ο Λάζαρος ξέρει ότι αν παραδοθεί όπως θέλει ο Παύλος, οι Σταματάκηδες αργά ή γρήγορα θα δώσουν εντολή να τον φάνε στις φυλακές. Αλλά και έξω κινδυνεύει αφού ο Νικολής και ο Δημητρός του έχουν στήσει καρτέρι. Έτσι επιλέγει να αυτοκτονήσει.

Γιαγιά Ειρήνη

Μεγάλη θλίψη αναμένεται να σκορπίσει ο θάνατος της γιαγιάς που έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα της μοίρας τον τελευταίο καιρό. Έχασε από τη μια στιγμή στην άλλη και τα δυο της εγγόνια, τον Άγγελο και τον Πετρή, αποχωρίστηκε Μαρίνα και Αργυρώ όταν έφυγαν για τα Γιάννενα και παρόλα αυτά άντεξε.

Η έλευση του Αντρέα Βρουλάκη όμως θα είναι μάλλον η χαριστική βολή ειδικά όταν σε μια τεταμένη συζήτηση θα της ανακοινώσει ότι δεν δέχεται τον Σασμό.

Μετά τον θάνατο του Νικηφόρου του ανακοινώνει ότι αν δεν παραδοθεί ο Λάζαρος, δεν θα τους θεωρεί ανίψια της.

Τα λόγια της θα πάρει στα σοβαρά μόνο ο Λάζαρος ο οποίος προκειμένου να αποφύγει την ντροπή, θα κρεμαστεί. Η γιαγιά θα είναι αυτή που θα τον βρει και από το σοκ θα μπει στο νοσοκομείο όπου η καρδιά της δεν θα αντέξει για πολύ.

Σασμός

 

Θοδώρα

Τραγική όμως θα είναι η κατάληξη και για τη βασανισμένη Θοδώρα που η ζωή της θα γυρίσει ξαφνικά τούμπα. Ενώ ετοιμάζει τον γάμο της με τον Γιώργο, θα χάσει το μωρό που περιμένουν.

Πάνω στη θλίψη της θα θεωρήσει ότι είναι καταραμένη και ότι ο Θεός την εκδικείται για τον θάνατο του Πετρή.

Έτσι θα ζητήσει από τον Γιώργο να χωρίσουν για να μην του στερήσει το όνειρο για οικογένεια.

Σασμός

Αφετέρου, θα μιλήσει στη Μαρίνα για όσα είχαν συμβεί με τον Πετρή. Εκείνη δεν θα δεχτεί τη συγγνώμη της κάτι που θα ρίξει κι άλλο ψυχολογικά τη Θοδώρα.

Έτσι αποφασίζει να φύγει για την Αθήνα και να μείνει σε θείους της στον Πειραιά με τον Γιώργο να έχει τρελαθεί από την αγωνία του.

Θα χάσει τη ζωή της από ατύχημα στον δρόμο και η οικογένεια Αγγελάκη θα βυθιστεί στο πένθος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ