Σασμός – Spoiler: Η Βασιλική ζητά από τον Μαθιό να σκοτώσει τον φονιά του Νικηφόρου

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας φαίνεται πως θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός». Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν ο Νικηφόρος θα χάσει την ζωή του, με την Βασιλική και τον Μαθιό να πενθούν τον θάνατο του γιου τους.

Σασμός – Spoiler: Γιατί ο Αντρέας Βρουλάκης θέλει να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες

Όπως αναφέρει το TV24, ο γιος τους θα πέσει νεκρός έξω από το μαγαζί του Παντελή. Το γεγονός που όπλισε το χέρι του είναι ότι άκουσε την Καλλιόπη να εξομολογείται στον παπά Μιχάλη πως ο Παύλος Βρουλάκης έδωσε εντολή θανάτου για τον παππού του, Βασίλη Σταματάκη.

Ο νεαρός αγριεμένος από καιρό και θέλοντας να τιμήσει το αίμα της οικογένειας του θα θελήσει να τα βάλει με τον Παύλο και μάλιστα να τον πυροβολήσει μπροστά στους θαμώνες του καφενείου.

Σασμός – Spoiler: Νεκρός ο Νικηφόρος

Ευτυχώς, για τον Παύλο η σφαίρα θα τον βρει ξυστά, όμως, ο Λάζαρος ο ξάδερφός της Μαρίνας για να τον ακινητοποιήσει θα τον πυροβολήσει και η σφαίρα του θα είναι μοιραία.

Πηγή: Instagram/sasmos_alphatv_official

Από εκείνη τη στιγμή η Βασιλική δεν θα πάψει να κατηγορεί την πεθερά της για το χαμό του 20χρονου γιου της.

Σασμός – Spoiler: «Πρέπει να υπάρξει λύτρωση για τον Μαθιό»

Παράλληλα θα ζητήσει από τον Μαθιό να σκοτώσει τον Λάζαρο: «Τώρα καταλαβαίνω γιατί σκότωσες τον Στεφανή. Έτσι θέλω να σκοτώσω και εγώ τον Λάζαρο, ορκίσου ότι θα το κάνεις» θα του πει και θα τον αφήσει άναυδο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ