Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου. Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της σήμερα (28/9), η Φανή Γιαβρίδου γέννησε την Τρίτη (26/09) με καισαρική τομή ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.370 γραμμαρίων.

«Προχθές το μεσημέρι γέννησε. Να σας ζήσει! Ένας αγόραρος, υγιέστατος. Γέννησε με καισαρική, 3.370 γραμμάρια, είναι πολύ χαρούμενοι και τους ευχόμαστε τα καλύτερα. Το περίμεναν πολύ, ήταν πολύ χαρούμενος. Θυμάμαι είχαμε κάνει και μία συνέντευξη. Το περίμεναν, το ήθελαν πολύ! Αλλάζει όλη η ζωή όταν έρχεται ένα μωρό στο σπίτι» ανέφερε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της.

Ο Απόστολος Ρουβάς πριν από λίγους μήνες είχε μιλήσει για το γεγονός πως θα γινόταν πατέρας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Τότε είχε πει: «Είναι υπέροχο από την πρώτη στιγμή που το έμαθα νιώθω φανταστικά, νιώθω πάρα πολύ έτοιμος. Δεν έχει περάσει ακόμα από την σκέψη μας ο γάμος, θα το δούμε όταν θα έρθει η στιγμή νομίζω. Ξέρουμε το φύλο του μωρού αλλά δεν θέλουμε να το μοιραστούμε ακόμα, ενδεχομένως και να το αποκαλύψουμε κάποια στιγμή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ