Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: Σου χρωστάω τη ζωή μου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε σήμερα (28/9) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην χθεσινή του απουσία από την εκπομπή, εξηγώντας τον λόγο και ευχαρίστησε δημόσια την Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας μάλιστα πως της χρωστάει την ζωή του.

«Κατερίνα το λέω αλήθεια, θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά γιατί έβγαλα μία κύστη και την εγχείρησα χθες. Έχω ακόμα σωληνάκι και θα κάνω αύριο αλλαγές. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, να σταθώ, να κάτσω. Το θέμα είναι ότι περίμενα να ωριμάσει και να σπάσει μόνο του. Με πήρες τηλέφωνο έχοντας μία προσωπική σου ιστορία και μου είπες ότι μπορεί να πάθεις μέχρι σηψαιμία και να πεθάνεις» εξήγησε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο γνωστός παρουσιαστής συνέχισε λέγοντας πως: «Αυτό με ταρακούνησε και πήγα απευθείας στο Ιπποκράτειο. Όταν το είδε ο γιατρός μου λέει καλά είσαι τρελός; Του είπα Σπύρο είσαι ο Καινούργιος; Γιατί μου το είπε η Κατερίνα. Σου χρωστάω τη ζωή μου, που σημαίνει ότι σου δίνω ένα χαρτί ανοχής. Την επόμενη φορά που θέλω να σου πω κάτι, θα σου πω σωτήρα μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ