Κατερίνα Καινούργιου: «Μήπως πληρώνω κάποιο τίμημα στην προσωπική μου ζωή;»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η γνωστή ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, η οποία χθες (26/9) έφερε στον κόσμο τον γιο της. Κατά την διάρκεια της επικοινωνίας η Γιάννα Παναγοπούλου ευχήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου να αποκτήσει και εκείνη ένα μωρό, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της.

«Εγώ και ο μπέμπης σου ευχόμαστε από καρδιάς να γεμίσει η αγκαλιά σου με ένα γλυκύτατο μωράκι σαν το δικό μας» ευχήθηκε η Γιάννα Παναγοπούλου στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη ανέφερε: «Με συγκινείτε τώρα. Ξέρετε πόσες φορές κάθομαι και σκέφτομαι, γιατί όλες μου οι φίλες τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει μανούλες και λέω “Ρε συ μου πάνε όλα καλά στη δουλειά μου, δόξα τω Θεώ, προσπαθώ, έχω στηρίξει την οικογένειά μου, μήπως πληρώνω κάποιο τίμημα στην προσωπική μου ζωή;” Με πιάνουν κάτι ανασφάλειες».

«Μας πιάνουν ενοχές πολλές φορές. Να ξέρεις, οι άνθρωποι που χαμογελούν, που δίνουν χαρά και δεν έχουν ούτε ανασφάλειες και έχουν πίστη στο Θεό, ο Θεός θα τους ανταμείψει. Εγώ στο εύχομαι από καρδιάς και θα δεις που θα υλοποιηθεί» της είπε η Γιάννα Παναγοπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ