Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καρρά: «Άνθρωπος είναι, το πολεμάει» λέει ο αδελφός του

Δύσκολες ώρες περνάει ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο αδελφός του γνωστού τραγουδιστή, Δαμιανός Κεσογλίδης, μίλησε στην σημερινή (27/9) εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά.

«Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει… Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν εκεί, κάναμε καλαμπούρι πάνω. Μέρα πάρα μέρα, κάθε μέρα πάνω είμαι. Στον αδελφό μου δίπλα. Συζητάμε, κάνουμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας. Βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, συζητάμε να περάσει η ώρα και βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό στα κτήματά του, που έχει στην Καβάλα» εξήγησε στην αρχή ο αδελφός του τραγουδιστή.

Αμέσως μετά είπε ότι: «Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο! Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι… Το πολεμάει! Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες. Πιστεύει πάρα πολύ στον Θεό».

Ακόμα ο κύριος Κεσογλίδης αναφέρθηκε στους φίλους του Βασίλη Καρρά που τον στηρίζουν και αποκάλυψε πως πριν από 20 μέρες ο τραγουδιστής μπήκε στο στούντιο: «Βέβαια! Οι φίλοι του οι καλοί, οι μετρημένοι… Γιατί δεν αφήνει να πάει όποιος να ‘ναι, όχι, συγκεκριμένοι φίλοι γιατί ξέρεις αυτοί καμιά φορά οι άσχετοι, την τρίχα την κάνουν τριχιά!

Πότε ήταν; Πριν από 20 μέρες πήγαμε στο στούντιο, δοκίμασε, έκανε… Ήταν περίπου στο στούντιο ‘κανα δυόμιση ώρες… Εγώ λέω αυτά που ζω! “Άντε” λέει, “Άντε να επανέλθουμε σιγά – σιγά”».

Μετά το τέλος της συνέντευξης ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: «Για πρώτη φορά να πούμε την αλήθεια. Η αλήθεια ποια είναι; Ο Βασίλης Καρράς περνά μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Έχει αφεθεί στα χέρια των γιατρών και την πίστη του στον Θεό. Ακολουθεί τις θεραπείες, είναι σε μια καλή φάση τώρα, είναι πολύ δυνατός, γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση, δεν του έχουν πει ψέματα, ούτε του έχουν χρυσώσει το χάπι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ