Ανδρέας Μικρούτσικος: Άγριος καυγάς on air με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου με αφορμή τον Κασσελάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη ένταση επικράτησε στην σημερινή (26/9) εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Χρύσλα Γεωργακοπούλου. Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε η δημοσιογράφος για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Εσύ πιστεύεις ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ξέρει όλα τα τραγούδια που άκουσε; Αυτός ο άνθρωπος ζούσε στην Αμερική» σχολίασε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, αναφερόμενη στην συναυλία όπου ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρευρέθηκε.

«Χρύσλα, κάνε λίγο κράτη, Ελληνόπουλο είναι στην Αμερική. Τα ξέρει και είναι και πανέξυπνος και ενημερωμένος. Καθετί που λες για τον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι παθαίνεις. Ηρέμησε, γλύκανε λίγο» της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με έναν μεγάλο καυγά μεταξύ των δύο να ξεσπάει αμέσως:

Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Αν θέλεις να ακούσεις ανθρώπους που θάβουν ή κράζουν ή θίγουν τον Στέφανο Κασσελάκη, μπορείς να ακούσεις τους ομοτράπεζούς του και τους συντρόφους του μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι σε μένα. Σου το απαγορεύω. Είναι δικαίωμά μου να θέτω όρια σε αυτούς που δεν βάζουν όρια σε σχέση με μένα».

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Άσε τις απαγορεύσεις για τη Δικτατορία. Να ανατρέξεις στο ’67 και να παίξεις τον παράγοντα της Δικτατορίας».

Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Τον παράγοντα της Δικτατορίας το βλέπει ο κόσμος ποιος τον παίζει καθημερινά».

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είσαι αγενέστατη».

Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Αγενέστατος είσαι εσύ».

Η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να σταματήσει τον καυγά, ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε έξαλλος. Στη συνέχεια η παρουσιάστρια ζήτησε να πέσουν οι τόνοι: «Σας παρακαλώ, δεν υπάρχει τώρα λόγος να τσακωνόμαστε για τον Κασσελάκη. Να τσακωθούμε για κάτι άλλο, αλλά να τσακωθούμε σε αυτή την εκπομπή για την πολιτική; Να ηρεμήσουμε λίγο. Με συγχωρείτε αγαπημένοι μας τηλεθεατές».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ