Η ξεκαρδιστική αντίδραση σκύλου όταν συναντά τον αδελφό του θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια

Τα σκυλιά έχουν έναν αστείο τρόπο να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Όταν έχουν ενέργεια θα τρέξουν κάνοντας κύκλους γύρω από το σπίτι. Στη συνέχεια, όταν ένας σκύλος φοβηθεί τη βροντή, θα κρυφτεί κάτω από ένα τραπέζι ή θα καθίσει ακριβώς δίπλα σας. Τι κάνουν όμως όταν είναι χαρούμενα και ενθουσιασμένα;

Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε την 23η Σεπτεμβρίου στο TikTok μας δίνει την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση. Στο βίντεο βλέπουμε τον σκύλο της οικογένειας να γνωρίζει το νεογέννητο μωρό για πρώτη φορά και πρέπει να πούμε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη…μυρωδιά.

Το γκόλντεν ριτρίβερ της οικογένειας πλησιάζει τον νεογέννητο αδελφό του και τον μυρίζει, ενώ στην συνέχεια γεμάτο χαρά χορεύει χτυπώντας τα μπροστινά του πόδια. Το βίντεο με το αξιολάτρευτο σκυλάκι έγινε αμέσως viral στην πλατφόρμα, συγκεντρώνοντας πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές.

@strattk #dogs #fyp #sohappy #happydance #retriver @People Magazine #brother @Breakfast Television #babybrother ♬ original sound – Kristy

Υπάρχουν πολλά βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με σκύλους και παιδιά που έχουν μία πολύ τρυφερή σχέση. Παρότι αυτά τα βίντεο είναι απολαυστικά και προκαλούν έναν συνδυασμό θετικών συναισθημάτων, η σχέση μεταξύ σκύλου και παιδιού δεν είναι πάντα καλή. Πολλά σκυλιά ζηλεύουν όταν κάποιο άλλο μέλος του σπιτιού συγκεντρώνει όλη την προσοχή πάνω του. Γι’ αυτό και είναι τόσο σημαντικό η γνωριμία μεταξύ μωρών και σκυλιών να γίνεται με τον σωστό τρόπο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ