Σασμός – Spoiler: Καρτέρι θανάτου στον Μαθιό

Οι Βρουλάκηδες έχουν ορκιστεί να εκδικηθούν για τον θάνατο του Πετρή τους Σταµατάκηδες και στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σασμός“, σύμφωνα µε το περιοδικό MYtv, στήνουν στον Μαθιό καρτέρι θανάτου στο βουνό.

Η Καλλιόπη τρέµει στην ιδέα πως θα χάσει τον πρωτότοκο γιο της και ζητάει τη βοήθεια της Βασιλικής, για πρώτη φορά.

Τα ξαδέλφια της Μαρίνας, όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, είναι αποφασισμένα να κάνουν τους Σταµατάκηδες να πληρώσουν µε αίµα και δεν φεύγουν από το χωριό µέχρι να τα καταφέρουν.

Οι Βρουλάκηδες παγιδεύουν τον Μαθιό

Ένα πρωί, η Καλλιόπη ξυπνάει µε ένα πολύ κακό προαίσθημα και τρέµει πως τα παιδιά της κινδυνεύουν. Όσο και αν ζητάει από τον Μαθιό να είναι προσεκτικός, εκείνος πιστεύει πως δεν µπορεί κανείς να τον ακουµπήσει και ανεβαίνει στο βουνό.

Ωστόσο, τα ξαδέλφια των Βρουλάκηδων τον ακολουθούν αθόρυβα και του στήνουν καρτέρι θανάτου. Η ζωή του Μαθιού κρέµεται από µία κλωστή, καθώς, ανυπεράσπιστος, βρίσκεται αντιμέτωπος µε τα όπλα των Βρουλάκηδων να τον σημαδεύουν.

Σασμός

Ο Μαθιός περνά στην αντεπίθεση

Τα πράγµατα, ωστόσο, θα πάρουν µια αναπάντεχη τροπή και ο Μαθιός κυριολεκτικά την τελευταία στιγµή θα σωθεί, χωρίς κανένα τραύµα αυτή τη φορά. Συνειδητοποιεί, όµως, για πρώτη φορά, τον κίνδυνο που ελλοχεύει µέχρι να χυθεί αίµα Σταµατάκη.

Έτσι, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να τους αποδείξει πως εκείνος είναι ο κυρίαρχος. Όπως θα παρακολουθήσουµε, ο Μαθιός αποφασίζει να βγει από τη θέση άμυνας και να επιτεθεί εκείνος πρώτος στους Βρουλάκηδες.

Η Καλλιόπη ενηµερώνεται για όσα συνέβησαν στο βουνό αλλά και για το σχέδιο αντεκδίκησης του γιου της, και φοβάται πως όλο αυτό δεν θα έχει καλή κατάληξη. Η γυναίκα θα αναζητήσει βοήθεια στη Βασιλική και, για πρώτη φορά, µοιάζει να εξαρτάται ολοκληρωτικά από εκείνη. Της ζητάει να ηρεµήσει τον Μαθιό και να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει ασφαλή. Στις φυλακές, από την άλλη, η αντίστροφη µέτρηση µοιάζει να έχει αρχίσει για τον Αστέρη, και ο ίδιος να µπαίνει σε έναν δρόµο χωρίς επιστροφή.

Βυθίζεται όλο και περισσότερο στη µελαγχολία, χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που να µπορεί να τον βοηθήσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ