Ανδρέας Τσούνης: Συγκινημένος ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά – “Θα μας κοιτάει από ψηλά και θα χαμογελάει”

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά στην εκδήλωση που διοργανώθηκε σήμερα το πρωί στη μνήμη της.

Ο Ανδρέας Τσούνης, ανέβηκε στο βήμα και είπε λίγα λόγια για την αείμνηστη πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και μητέρα των παιδιών του.

“Νιώθω βαθιά συγκινημένος που είμαι εδώ στην οργάνωση που γράφτηκε μέλος η Φώφη, η οποία την τιμά. Διπλή μάχη έδινε η Φώφη: μια για την παράταξη και μια για τη ζωή της. Και όσο κι αν η έχανε τη ζωή της, έδινε ζωή στην παράταξη. Και αυτό σήμερα το αναγνωρίζει όλη η ελληνική κοινωνία” ανέφερε.

“Θα μας κοιτάει από ψηλά και θα χαμογελάει αλλά θα μας ζητάει να είμαστε σε εγρήγορση. Και αν ο Γεώργιος Γεννηματάς έλεγε δουλειά, δουλειά, δουλειά, η Φώφη θα λέει ενότητα, ενότητα ενότητα” πρόσθεσε με νόημα.

Εκδήλωση στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά

Παρόντες ήταν στενοί συνεργάτες της στο ΚΙΝΑΛ, φίλοι, αλλά και ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης.

Στον τοίχο προβλήθηκαν με προτζέκτορα φωτογραφίες και βίντεο από την πορεία της Φώφης Γεννηματά ως πρόεδρος του κινήματος, αλλά και από την συνολική της διαδρομή.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Παύλος Χρηστίδης, αλλά και ο σύζυγός της αείμνηστης Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, ανέβηκαν στο βήμα, ενώ και ο Παύλος Γερουλάνος έδωσε το “παρών”. Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Ζέφη Δημαδάμα, που συνεργάστηκε στενά με την Φώφη Γεννηματά.

 

Οι παρευρισκόμενοι φρόντισαν να τηρήσουν όλα τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, φορώντας μάσκες και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Η Φώφη Γεννηματά πέθανε στις 25 Οκτωβρίου 2021, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ