Σασμός – sneak preview 25/4: Χρήστος και Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Αργυρώ και Αστέρης φαίνεται να ξαναβρίσκουν τις ισορροπίες τους. Μια δυσάρεστη είδηση φτάνει από τις φυλακές που κρατείται η Εύα. Η αγαπημένη σειρά «Σασμός» έρχεται απόψε, στις 21:00, στον Alpha με συγκλονιστικές εξελίξεις.

Μαθιός και Βασιλική ανησυχούν για τις προθέσεις του εισαγγελέα, στο θέμα του Λάζαρου. Χρήστος και Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους και συμφωνούν να το πάνε αργά. Ο Τόλης γνωρίζει τη Λεμονιά στην Καλλιόπη που την τσεκάρει, να δει περί τίνος πρόκειται.

Η Σάντρα τσακώνεται με τον Βαγγέλη που προσπαθεί να την αποτρέψει από το να ξανακυλήσει στον τζόγο, ενώ θυμώνει και με τον Παύλο που την ρωτάει, εάν της αρέσει κάποιος που δεν πρέπει. Θοδώρα, Γιώργος έρχονται πιο κοντά, ενώ Αργυρώ, Αστέρης φαίνεται να ξαναβρίσκουν τις ισορροπίες τους. Μια απροσδόκητα δυσάρεστη είδηση φτάνει από τις φυλακές που κρατείται η Εύα.

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο
Η Σάντρα θυμώνει με τον Παύλο, όταν τη ρωτάει αν της αρέσει κάποιος που δεν πρέπει

Δείτε το trailer

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Πέννυ Παπαγεωργίου, Τιμόθεος Θάνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ