Σασμός: «Ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή» – Ο Φαρμάκης άφησε την Βασιλική άφωνη και το Twitter τρελάθηκε

Το ποιος σκότωσε τον Στεφανή έμαθε η Βασιλική στο χθεσινό επεισόδιο (12/5) του Σασμού και το Twitter δεν το άφησε ασχολίαστο.

Ο Φαρμάκης μίλησε με την Βασιλική και η συνάντησή τους ήταν επεισοδιακή. Ο “κακός” της σειράς είναι πλέον σίγουρος πως δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός και προσπαθεί να το ανακαλύψει με κάθε τρόπο. Στο τέλος του επεισοδίου ο Φαρμάκης πλησίασε την Βασιλική και της αποκάλυψε τις υποψίες του.

«Τον εχθρό τον έχεις μες στο σπίτι σου. Μια ερώτηση θα σου κάνω και μετά θα φύγω. Τον φόνο του πρώην άντρα σου τον σκέφτεσαι καθόλου; Λέω αν έχεις κάποια υποψία ποιος μπορεί να το έκανε. Το μυαλό μου λειτουργεί εξαιρετικά και ξέρεις που κατέληξα; Ότι ο Μαθιός τον σκότωσε. Ακόμα δεν έχω αποδείξεις αλλά είμαι σίγουρος. Ψάξε το κι εσύ, δεν χάνεις τίποτα» της είπε, αφήνοντας την Βασιλική σε σοκ.

“Φωτιά” πήρε το Twitter και το hashtag “Σασμός”

Το Twitter, μερίδα του οποίου στηρίζει τόσο το ζευγάρι “Βασιλική – Μαθιός”, όσο και την απόφαση του ήρωα να δολοφονήσει τον Στεφανή πήρε θέση. Οι χρήστες αντέδρασαν τόσο στην σκηνή του Φαρμάκη και της Βασιλικής, όσο και στην συνάντηση του πρωταγωνιστή με την Ξένια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ