Σασμός: Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο – Οι δαίμονες του παρελθόντος έχουν ξυπνήσει

Ένα ακόμα συγκλονιστικό  επεισόδιο της σειράς “Σασμός” έρχεται και μπορείτε να δείτε sneak preview.

αλήθεια για το θάνατο του Βασίλη πέφτει σαν βόμβα στην Καλλιόπη, η οποία βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται για άλλη μία φορά. Ο Αντρέας, συντετριμμένος για τη γιαγιά, καταφεύγει στο μόνο πρόσωπο που μπορεί να τον ακούσει. Η Εύα συνεχίζει να εξυφαίνει τα σκοτεινά της σχέδια, προσεγγίζοντας τον Βαγγέλη, ο οποίος επιστρέφει στο οινοποιείο.

Η Μαρίνα ανησυχεί για την Αργυρώ και προσπαθεί να την εμψυχώσει, αφού βλέπει ότι εκείνη αρχίζει να απελπίζεται. Ο Αστέρης δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα και απομακρύνεται περισσότερο από τον Μαθιό, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι χάνει τον αδερφό του. Οι δαίμονες του παρελθόντος, ωστόσο, έχουν ξυπνήσει για τα καλά.

Δείτε το sneak preview εδώ

 

Δείτε το trailer εδώ

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Γιώτα Φέστα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ